Güncel

“SUAT USTA TANTUNİ” MUTLUKENT ALYANS’TA

"Suat Usta" Tantuni Gebze Center’den sonra Çayırova, Akse Mahallesi, Mutlukent Cadde Alyans’ta 14. Şubesi ile bölge halkına hizmet veriyor.

19 Ekim 2020 Saat: 13:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.077 kez okunmuştur

“SUAT USTA TANTUNİ” MUTLUKENT ALYANS’TA
“SUAT USTA TANTUNİ” MUTLUKENT ALYANS’TA

BARAN AYDIN TANTUNİ RESTORANTI İLE CADDE ALYANSTA

İşletmeciliğini bölgemizin tanınmış işadamı ve genç siyasetçilerinden CHP Kocaeli İl başkan Yardımcısı, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Çayırova Kızılay Başkan Yardımcısı İşadamı Baran Aydın ile ortağı İşadamı Serhan Yüksel ile birlikte yeni işyerinde hem müşterilerine hizmet veriyor, hemde gelen ziyaretçileri kabul ediyorlar.

“SUAT USTA TANTUNİ” SİZE DAHA YAKIN

Çayırova Akse mahallesi. 2407. Sok. N0:4 adresindeki Cadde Alyans rezidans altındaki yeni şubelerini faaliyete sokan Baran Aydın,"Güneyin aranılan lezzetini buraya getirdik. Gebze Center Suat Usta Tantuni Artık hem Mutlukentte hemde aynı zamanda Çayırova'da 14.Şube ile bölge halkımızın hizmetinizde. İşletmeciliğini yatığım ilk gıda sektörü Restorantımızın startını vermiş bulunuyoruz. Tüm dostlarım başta olmak üzere herkesi, bölge halkını restoranımıza bekliyoruz. Bizler size burada en güzel hizmeti vermeye hazırız. Suat Usta Tantuni” size daha yakın dedi.

ALO PAKET SERVİSİ

Genç işletmeci Baran Aydın hijyen kurallarına uygun herkesin huzur bulduğu nezih ikram salonu ile Cadde Alyansta hizmet veren Suat Usta Tantuni restorant Alo paket servisi ile müşterilerine hizmet verdiğini ALO PAKET SERVİSİ : 0262 646 00 33 numaralı telefon hattını kullanarak adreslerine servis almalarının sağlanacağını belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑