İGF

Sungur ailesine en acı belge

Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Gara'da şehit düşen Jandarma Er Süleyman Sungur’un ailesine şehadet belgesi takdim edildi.

26 Şubat 2021 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 239 kez okunmuştur

Sungur ailesine en acı belge
Sungur ailesine en acı belge

SİİRT (İGFA) - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Gara'da, bölücü terör örgütü PKK tarafından alıkonularak, şehit edilen jandarma er Süleyman Sungur’un ailesine Jandarma Genel Komutanlığınca düzenlenen şehadet belgesini takdim etti.
Şehidin babası Salih Sungur ve aile bireylerini İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin ile birlikte ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, şehit ailesi ile bir süre sohbet ederek, şehadet belgesini şehidin babasına takdim etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin de Jandarma Genel Komutanlığı'nca hazırlanan taziye mesajını şehidin babası Salih Sungur’a takdim ederek, başsağlığı diledi. Şehidin babasına başsağlığı ve sabır dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, “Şehidimiz en ulvi makam olan şehitlik mertebesine erişmiştir. Şehidimize Allahtan rahmet, siz değerli yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabb'im ruhunu şad eylesin. Onun aziz hatırasını her zaman yaşatacağız. Devlet olarak her zaman yanınızdayız "dedi.

Jandarma Er Süleyman Sungur, 13 Şubat'ta Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde yer alan Gara'da, bölücü terör örgütü tarafından alıkonularak, şehit edilmişti.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑