whatsapp

Siyaset

TÖRK GENEL MERKEZE RAPOR SUNDU

CHP Darıca Eski Başkanı Yakup Törk, CHP Genel Başkanı Seyit Torun ile bir araya gelerek bölge ile ilgili olarak bir rapor sundu

16 Mart 2021 Saat: 12:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.631 kez okunmuştur

TÖRK GENEL MERKEZE RAPOR SUNDU
TÖRK GENEL MERKEZE RAPOR SUNDU

CHP Darıca Eski İlçe Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla genel merkeze davet edildi. CHP genel merkezinde genel başkan yardımcısı Seyit Torun ile bir araya gelen CHP’li Yakup Törk, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun tarafından Partimizin Genel Merkezine davet edildim. Bölgemiz ve Darıca’mız için yerel seçim sürecinin geçmişini, sonuçlarını ve geleceğe dair görüşlerimizi paylaştığımız oldukça samimi bir sohbet gerçekleştirdik.

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Kendisine Bölgemizle ilgili bir raporda sundum. Bölgemize ve bizlere verilen bu değerden ötürü Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Seyit Toruna ayrı ayrı teşekkür ederim. Tıkır Tıkır işleyen Yerel yönetimlerimizi artık Tıkır Tıkır işleyen Türkiye’ye taşımak için iktidarımız yakındır. Bu heyecanı yerinde, bizzat genel merkezde görmek beni oldukça mutlu etti. Bu amaçla daha çok çalışacağız, birlikte olacağız ve dostlarımızla birlikte ülkemize hizmet edeceğiz “ dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑