Spor

TRANSFERİ TEK BAŞIMA AÇTIM

Darıca GB AŞ kulübünün yönetim kurulu başkanı Arif Gülen basın toplantısında konuştu. Gülen “Kimseden tek bir kuruş almadan transfer tahtasını açtık. Darıca GB kulübü hiçbir siyasi partinin, hiçbir boş reklamcı şahısların ar

18 Temmuz 2019 Saat: 13:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.766 kez okunmuştur

TRANSFERİ TEK BAŞIMA AÇTIM
TRANSFERİ TEK BAŞIMA AÇTIM

Darıca GB AŞ kulübünün yönetim kurulu başkanı Arif Gülen basın toplantısında konuştu. Gülen “Kimseden tek bir kuruş almadan transfer tahtasını açtık. Bu sadece şuan bizden beklenen en önemli sıkıntıydı. Ancak bizim hedeflerimizde amaçlarımız da çok farklı. Göreceksiniz Darıca GB kulübü hiçbir siyasi partinin, hiçbir boş reklamcı şahısların arka bahçesi olmasına müsade etmeyeceğim” dedi.

KİMSEDEN TEK KURUŞ İSTEMEDİM

Sezon başında şampiyon takım olarak lige merhaba diyen 3 ay sonra yönetimsiz, oyuncusuz kalan, kara bulutların hakim olduğu Darıca GB camiasında şimdilerde umutlar ve hayaller çok yukarılarda. Kulubün AŞ olmasının ardından yaşanan kaosa müdahil olan ve görevi üstlendiği günden bugüne kadar yaptığı olumlu adımlar ve yatırımlarla 85 yıllık koca çınara büyük bir ivme kazandıran Arif Gülen basın toplantısında o günden bugüne kadar ve bugünden uzun vadeli bir çalışma sistemini anlattı. Başkan Gülen “Öncelikle camianın bizden en büyük beklentisi transfer yasağının kaldırılması yönünde olmuştur. Görevi devir aldıktan sonra kasamıza tek kuruş girmemiştir. Öyle bir beklentimiz de olmamıştı. Sezonu küme düşmemize rağmen onurlu bir şekilde noktaladık. Yeni sezon içinde teknik ekibimizle el sıkışıp yol haritamızı belirledik. 2 Milyon TL’nı bulan transfer yasağını kaldırmak kolay olmadı. Ancak şükürler olsun bu engelide kimseden tek bir kuruş talep etmeden halettik”

BU CAMİA KİMSENİN ARKA BAHÇESİ OLMAYACAK

Arif Gülen kalın çizgilerle belirlediği ve en çok önemsediği hadiselerin başında gelen düşüncesini açıklarken “Geçmişten gelen bir çok algıyı alışkanlığı sona erdireceğiz. Darıca GB kulübü bu kentin ortak değeridir. Hayata geçireceğimiz en önemli projelerimizin başında kendi ayakları üzerinde duran, kimseye bağımlı olmayan (bu bende dahil) bir sistemin içerisinde kendisini besleyen, büyüyen bir camiaya olacağız. Siyasi hiçbir düşüncenin, hiçbir projesi olmayacak, katkı sunmadan reklam tabelası olarak kullandırmayacağız. Bu koca çınar artık kimsenin arka bahçesi olmayacak. Darıca GB sevgisini sadece Çınaraltı ile sınırlı kalmayacak. Her noktaya, her mahalleye, her esnafa, her eve sarı-yeşil sevgisini ve sahiplenmesini taşıyacağız”

BAŞKAN BIYIK PROJELERE DESTEK OLACAK

Gülen “Türkiye’nin ekonomik koşulları ortada. Belediyeler geçmişten gelen yönetimlerden kaynaklı borç batağında. Böyle bir durumda bizim ne Büyükşehir’den nede Darıca Belediyesinden ekonomik beklenti içerisinde olmamız doğru olmazdı. Sağolsun sayın başkan Muzaffer Bıyık manevi olarak her zaman doğru işler yaptığımız için yanımızda yer almıştır. Kurban yerinden 20 çadır ve alanda kurulacak kafe tarzı işletmeleri de kulübümüze tahsis etmiştir. Ancak başkan Bıyık’ın en büyük katkısı projelerimize sahip çıkıp destek vermesi olmuştur. İnşallah hep birlikte, tek yürek olarak camiamızı çok güzel yerlere taşıyacağız” dedi. ( KAYNAK: Sportek Dergisi)

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑