Spor

YILDIZ KIZLAR’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU ‘FENERBAHÇE’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Finali’nde Fenerbahçe, Eczacıbaşı Vitra’yı 3-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

14 Haziran 2019 Saat: 11:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.907 kez okunmuştur

YILDIZ KIZLAR’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU ‘FENERBAHÇE’
YILDIZ KIZLAR’DA TÜRKİYE ŞAMPİYONU ‘FENERBAHÇE’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğiyle organize edilen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde 2018-2019 Voleybol Sezonu Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi. Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen şampiyonanın finallerinde Fenerbahçe ile Eczacıbaşı Vitra nefesleri kesen bir mücadele gösterdi. Maç sonunda setlerde 3-2 üstünlük sağlayan Fenerbahçe, 16 takım arasından namağlup şampiyonluğa ulaşan takım oldu.

 

FİNAL MAÇI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası Yıldız Kızlar Türkiye Finalinde Fenerbahçe, mücadeleye Lila, İpar, Sabire, Peyman, Sudenaz, Melisa altısı ve libero Gülce ile başlarken rakibi Eczacıbaşı Vitra da Marima, Derin, Pelin, Dalia, Damla, Deniz altısı ve libero Aybüke ile karşılık verdi. Nefeslerin kesildiği çekişmeli geçen maç süresince Fenerbahçe rakibi Eczacıbaşı Vitra’yı 21-25, 25-9, 25-20, 12-25 ve 15-6’lık setlerle 3-2 mağlup ederek 2018-2019 sezonunun şampiyonluğuna ulaştı. Üçüncülük maçında ise Galatasaray’ı 25-21, 25-19 ve 25-23‘lük setlerle 3-0 mağlup eden Gelişim Koleji de Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı üçüncü sırada tamamladı.

 

KUPA VE MADALYALAR VERİLDİ

Karşılaşmaların ardından dereceye giren takımların kupa ve madalyalarınıKocaeli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, İzmit Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Yaşar, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz ve Kocaeli Voleybol İl Temsilcisi Zülkarni Gülhan takdim etti.

 

VOLEYBOL HEYECANI DEVAM EDİYOR

Kocaeli’nde devam eden Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası,hız kesmeden devam ediyor. Yıldız Kızlar, Midi ve Küçük (Kız-Erkek) kategorilerinden sonra Yıldız Erkekler 18-23 Haziran 2019, Veteranlar kategorilerinde 21-23 Haziran 2019 tarihleri arasında voleybol heyecanı Uluslararası Fuar Merkezi’nde yaşanacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑