whatsapp

Güncel

ATATÜRK İLKOKULUNDA CUMHURİYET COŞKUSU

Cumhuriyetin kuruluşunun 96.yılı Gebze Atatürk ilk okulunda İlkokul ve Ana sınıfı öğrencilerinin hazırladığı programla coşkuyla kutlandı.

29 Ekim 2019 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.414 kez okunmuştur

ATATÜRK İLKOKULUNDA CUMHURİYET COŞKUSU
ATATÜRK İLKOKULUNDA CUMHURİYET COŞKUSU

Gebze Atatürk İlk Okulu ilk okul ve Ana sınıfı öğrencilerinin Cumhuriyetin kuruluşunun 96.yılı nedeni ile düzenlediği etkinlik ve kutlama programına  öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. 

Atatürk ilk okulunda düzenlenen kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra göndere öğrenciler tarafından bayrak çekildi istiklal marşının okunması ve saygı duruşu ile başlayan etkinlikte ilk okul ve ana sınıfı öğrencilerinin hazırladığı gösteri ve oyunlar izleyenleri heyecanlandırdı. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan sunumları içinde Cumhuriyet bayramı coşku ve sevinç içinde kutlandı.

Okul bahçesinde düzenlenen Cumhuriyet bayramı kutlamalarına özenle hazırlanan öğretmenler öğrencileri ile birlikte sundukları kutlama etkinliğinde velilerin büyük beğenisini kazandı. Cumhuriyet Bayramını Kutlama programını öğrenci velileri ile birlikte izleyen okul müdürü Alim Görmez yaptığı konuşmada emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerle öğrencileri yalnız bırakmayan velilere teşekkür etti Cumhuriyetin 96. Yılı kutlu olsun dedi.

Programa yoğun ilgi gösteren öğrenci velileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programını okul bahçesinde sonuna kadar izledi.

7.GÜN HABER/ Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑