whatsapp

Güncel

“BU KOLTUKLARDA MAÇ İZLENİR Mİ?”

Gebzespor’un sahasında Yalova Kadıköy ile oynadığı karşılaşmayı izleyenler arasında bulunan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk’ten maç sonunda tribün koltukları durumu hakkında tepki geldi.

14 Ekim 2019 Saat: 18:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.731 kez okunmuştur

“BU KOLTUKLARDA MAÇ İZLENİR Mİ?”
“BU KOLTUKLARDA MAÇ İZLENİR Mİ?”

Gebzespor’un sahasında Yalova Kadıköy ile oynadığı ve sahadan 2-1’lik yenilgiyle ayrıldığı karşılaşmayı izleyenler arasında İYİ Parti Gebze İlçe yönetimi de vardı. Partililer müsabakayı tribünden takip ederken maç sonunda İlçe Başkanı Özhan Öztürk’ten tribün koltukları tepkisi geldi.

İYİ PARTİ MAÇTAYDI

Gebzespor, sahasında Yalova Kadıköy ile karşı karşıya gelirken ekibimiz sahadan puansız ayrıldı. Karşılaşmayı takip edenler arasında İYİ Parti Gebze İlçe teşkilatı da yer alırken partililer müsabakayı stattan takip ettiler. Bu hareket sporseverlerden tam not alırken karşılaşma sonrasında gerek partililerden gerekse İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk’ten Gebze Alaettin Kurt Stadının tribün koltukları konusunda tepki vardı.

ÖZTÜRK’TEN KOLTUK TEPKİSİ

Maç sonunda açıklama yapan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, stadın koltuklarına tepkiliydi. Öztürk, “Başka Gebzespor yok, desteğe devam edeceğiz, herkesi de desteğe davet ediyorum. Bugün kadın kollarımızla birlikte maça geldik, ancak tribün koltukları konusunda şikayetimiz var, koltuklar bakımsız ve kirli. 15 günde bir maç oynanan stadın seyirci koltukları böyle olmamalı, 48 ilden büyük olan Gebze’nin stadının hali berbat, koltuklar itfaiye araçlarıyla yıkanamaz mı?” dedi.

DÜNYANIN NERESİNDE VAR

Sözlerine devam eden Özhan Öztürk, “Bu şekilde burada karşılaşma takip edilmesi mümkün değil. Gebzespor’a bu görüntü hiç yakışmıyor. Konu hakkında yetkilileri göreve davet ediyorum. Bu denli kirli ve bakımsız tribün başka nerede var? Bu şekilde kent sporumuzu geliştirmemiz ve çocuklarımıza iyi bir spor geleceği sunmamız mümkün mü? İnsanlar gelip maç izlemek yerine çile çekiyor, bu problem çözülmeli, konunun takipçisi olacağız, İlçe spor müdürü ile görüşeceğim” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑