whatsapp

Güncel

GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER’İN YENİ YIL MESAJI

Sevinçleri ve üzüntüleriyle zorlu geçen bir yılın sonunda, 2020 yılını başarılı çalışmalarımızla, bölgemize ve üyelerimize katkı sağlama gayretiyle birlikte geride bırakıyor; yeni bir yıla umut, heyecan ve beklentilerle hep berabe

1 Ocak 2021 Saat: 11:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.274 kez okunmuştur

GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER’İN YENİ YIL MESAJI
GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER’İN YENİ YIL MESAJI

Sevinçleri ve üzüntüleriyle zorlu geçen bir yılın sonunda, 2020 yılını başarılı çalışmalarımızla, bölgemize ve üyelerimize katkı sağlama gayretiyle birlikte geride bırakıyor; yeni bir yıla umut, heyecan ve beklentilerle hep beraber merhaba diyoruz.  

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının hem sosyal, hem de ekonomik anlamda oluşturduğu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalıştığımız, pandeminin gölgesinde geçen bu yılda; sevdiklerimiz, sağlık çalışanlarımız ve bir çok vatandaşımız maalesef Covid-19 sebebiyle aramızdan ayrıldı. Bu üzücü ve belki de hiç birimizin aklına gelmeyecek süreç, büyük acılara sebep oldu. Kaybettiklerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. 2021 yılını umutla beklediğimiz bu günlerde aşı çalışmaları hakkında aldığımız müjdelerin sonucu en yakın zamanda sağlıklı günlere ulaşma inancıyla dileğimiz, yeni yılda pandemi sürecinden kurtulabilmektir.

Gebze Ticaret Odası olarak bizler ilk olarak sağlık çalışanlarımız için neler yapabiliriz düşüncesiyle Oda bünyemiz içerisinde açılan İnovasyon Akademimizde sağlık kuruluşlarımıza; siperlikli maske ürettik, ayrıca cerrahi maske, koruyucu gözlük ve dezenfektan desteğimizi sağladık. Dünya ve ülke ekonomilerinde üretim aşamalarının yeniden şekillendiği pandemi sürecinde, tüm kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmalar gerçekleştirmenin yanında; üyelerimizin yaşaması muhtemel sorunlarına ve ekonomik risklere karşı tedbirlerimizi hızlıca alarak çalışmalarımızı sürdürdük. 2021 yılında da önceden olduğu gibi umutla Türkiye ekonomisini sırtlayan lokomotif ve lider kurumların bulunduğu bölgedeki güçlü bir kuruluş olarak üyelerimizden aldığımız destek ve birlikte başarmanın verdiği heyecanla yeni yılda da yeni projelerle insana yatırım yapmaya devam edeceğiz.

Yeni bir dönemin başlangıcı olan bu günlerde üretimimizi, hedef pazarlarımızı, kazancımızı arttıracak çalışmaları; ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda bütün güzelliklere ve imkanlara sahip bölgemizi daha da ileriye taşımak için gerçekleştirmeyi sürdüreceğimizi belirterek; 2021 yılının öncelikle tüm dünyaya sağlık getirmesini temenni ediyor; sevdiklerimize sarılacağımız, acıların olmadığı huzur ve sevinç dolu bir yıl diliyorum…

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑