whatsapp

Güncel

HAYIRDIR ŞEVKİ DEMİRCİ!

AK Parti ile hiçbir ilgisi olmayan ve ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'nin belediyenin çalışma ve hizmetleri hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapması, "Kendi kendine gelin güvey oluyor. Hayırdı

27 Temmuz 2020 Saat: 23:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.230 kez okunmuştur

HAYIRDIR ŞEVKİ DEMİRCİ!
HAYIRDIR ŞEVKİ DEMİRCİ!

 

KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLUYOR...

AK Parti ile hiçbir ilgisi olmayan ve ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'nin geçtiğimiz aylarda şifa bağlantı köprüsü ve bir gün öncede kümeevler cami ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapması, "Kendi kendine gelin güvey oluyor. Hayırdır Şevki Demirci. Hangi sıfatla bu paylaşımları yapıyorsun? sorularına ve yorumlarına neden oldu.

AK Parti ile uzaktan yakından ilgisi olmayan ve geçtiğimiz aylarda ihraç edilen Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin, partiden ihraç edilmesine rağmen gerek şifa bağlantı köprüsü gereksede kümeevler cami ile ilgili paylaşımı gözlerin yeniden Demirci'ye çevrilmesine neden oldu.

2019 yerel seçimlerinde aday gösterilmediği AK Parti'den ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'nin, partiyle ilgisi olmamasına rağmen ,hala görevdeymiş gibi belediyenin yatırımlarıyla fotoğraf çekip paylaşımda bulunması değişik yorumları ve tepkileri de beraberinde getirdi. Geçtiğimiz aylarda Tuzla şifa bağlantı köprüsü üzerinde fotoğraf çekip paylaşan Şevki Demirci'nin küme evler cami ile ilgili paylaşım yapıp teşekkür etmesi basında da tartışmalara neden oldu.

Küfür dolayısıyla AK Parti'den ihraç edilen Şevki Demirci'nin durduk yerde kendini hala partide görevde ve başkan gibi zannedip paylaşımda bulunması ilçe halkınında tepkisini çekiyor. Zaman zaman eski meclis üyeleriyle de bir araya gelen ve AK Parti'de bazı kişilerle görüştüğü bilinen Şevki Demirci'nin Parti ile ilgisi olmamasına rağmen bu tür hareketler yapması kendi kendine gelin güvey oluyor yorumlarına neden oluyor.

Demirci'nin ihraç edildiği AK Parti'nin hizmetleri üzerinden prim ve algı yapması parti tabanında daha ciddi rahatsızlıklara neden olduğu gelen bilgiler arasında.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑