whatsapp

Güncel

KEDFE’DE ADAYLAR KIZIŞTI

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonunda gerçekleşecek olan kongre öncesi sular iyice ısınmaya başladı.

11 Ekim 2019 Saat: 12:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.203 kez okunmuştur

KEDFE’DE ADAYLAR KIZIŞTI
KEDFE’DE ADAYLAR KIZIŞTI

Daha önce aday olacağını açıklayan Vahdettin Şeker, adaylıktan çekildiğini açıklayarak Murat Güzel’e destek vereceğinin sinyalini vererek mevcut yönetimi topa tuttu.

 

Kocaeli’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonunda  (KEDFE) kongreye sayılı günler kala sular iyice ısınmaya başladı.

Daha önce adaylığını açıklayan Körfez Belediyesi eski meclis üyesi Vahdettin Şeker, dün sosyal medya hesabından KEDFE’nin hiçbir zaman Erzurum camiasını etmediğini belirterek mevcut Başkan Tekin Dursun ve yönetimini eleştirerek, aday olmayacağını ve bir başka aday Murat Güzel’i destek olacağının sinyalini verdi.

İşte Vahdettin Şeker’in sosyal medya hesabında paylaştığı o yazısı;

Kocaeli Erzurumlar Fedarasyonu önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongreye dadaşların ve bir çok derneklerin teveccühüyle KEDFE Başkan Adaylığında ismim geçerken, belliki birilerine ciddi bir şekilde rahatsızlık vermiş. Bir çok makam mevkilerde görev yaptım. Gerçek makam mevkiler insanın gönül tahtıdır, düsturuyla bilerek yaşadım ve hep kişiliğimle anıldim.

Bugün bakıyorum da kişiliğini kaybetmiş makamiyla mevkisiyle anılanlar bizim ismimizi hazmedememişler. Onlar da çok iyi biliyorlarki biz hakdan eşitlikten dürüstlükten hiç bir zaman taviz vermedik. BASKANLIK giderse nemi olur; Yandaslik biter yalakalık biter, makamı kullanarak alınan ihaleler biter.Geçen dönemin kongrenin adil ve şeffaf olmadığı gibi bu kongreninde adil ve şeffaf olacağını zannetmiyorum. Cenazelerin ve düğünlerin, ticaretin, siyasetin adamına göre yapıldığı beni çok derinden üzmüştür. KEDFE hiç bir zaman ERZURUM camiasına hitap etmemiştir. Bir kaç gruba yandaşa hizmet etmiştir, etmeye devam etmekdedir.

Makamından kişiliğini alanlar makamından indiğinde kişiliksiz kalırlar.. KOCAELİ’DE ERZURUMLAR 1. Sıradayız nüfuz olarak ama hiç yok gibiyiz. KEDFE’nin güzel hizmetler yaptığını söyleyenler sizin gördüğünüzü biz niye göremiyoruz. Siyasette bürokraside ticarette sosyal aktivtede hangi hemşehrimizi makam mevkiye getirmişiz. Hangi garibanın gönlüne girmişiz. Erzurum camiasının birliği bütünlüğü için aday olmayacağım MURAT GÜZEL beye çıkmış olduğu yolda başarılar dilerim. Lafin özü KEDFE’NİN ŞUANKI DURUMU VE HIZMETİ, KAZ GELECEK YERDE TAVUK ESİRGENMEZ.. Takdir DADAŞLARIN.

Vahdettin ŞEKER

(millihakimiyet)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑