2021-2022 Mezuniyet Töreni Düzenlendi

26 Eylül 2022 Saat: 13:52
2021-2022 Mezuniyet Töreni Düzenlendi
GTÜ’de 2021-2022 akademik yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti. Yoğun bir çalışma sürecinin ardından emeklerinin karşılığı olan diplomalarına kavuşan lisans ve lisansüstü mezunları, Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversiteleri listesinde üst sıralarda

GTÜ’de 2021-2022 akademik yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti. Yoğun bir çalışma sürecinin ardından emeklerinin karşılığı olan diplomalarına kavuşan lisans ve lisansüstü mezunları, Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversiteleri listesinde üst sıralarda yer alan GTÜ’den mezun olmanın heyecanını yaşadılar.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak Alpkan, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kocaeli Büyükşehir Başkan V. Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Muş Alpaslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Işıl Kurnaz, Prof. Dr. Hasari Çelebi, Prof. Dr. Mahmut Durmuş, GTÜ Genel Sekreteri Nadir Yıldırım, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız