Aydın, Marmara KAISİAD’ı ziyaret etti

12 Nisan 2022 Saat: 23:20
Aydın, Marmara KAISİAD’ı ziyaret etti
Gebze bölgesinin tanınmış iş insanı, Gebzelilik bilinci ile halkın birlikteliği için çeşitli platformlarda gündem yaratan açıklamaları ile bilinen Ali Kemal Aydın ziyaretlerini zamana yayarak değerlendiriyor.

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

BAŞKAN YALÇIN’A TABLO HEDİYE ETTİ

Geçtiğimiz ay gerçekleşen genel kurul ile merkezi Gebze’de bulunan Kars, Ardahan, Iğdır illeri sanayici ve iş adamları derneği şimdiki adıyla Marmara KAISİAD’ın yeni  başkanı Şamil Yalçın’ı ziyaret eden Gebze’li iş insanı Ali Kemal Aydın, başkan Şamil Yalçını tebrik etti temennilerde bulundu. Aydın başkan Şamil Yalçına Atatürk tablosu  hediye ederek geleneğini sürdürdü.

AYDIN’IN HERKESİMDE MUTLAKA BİR TUTAM YERİ VAR

Marmara KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın; renkli kişiliği ile her kesimin gönlünde bir tutam yeri olan, Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi Ali Kemal Aydının nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken  “ Gebze ve Atatürk sevdalısından böylesi bir hediye ile ziyaret edilmek beni ziyadesi ile mutlu etmiştir Gebze’ye değer katan açıklamaları zamanla bize’de örnek olmuştur bende kendisine çok teşekkür ediyorum bu hediye bizim için çok önemlidir” dedi.

GEBZELİLİK BİLİNCİNİ DEĞERLENDİRDİLER

Ziyarette Gebze’li iş insanı Ali Kemal Aydın ve Marmara KAISİAD Başkanı Şamil Yalçın Gebze’nin sorunları hakkında bir süre karşılıklı bilgi alışverişinde ve çözüm noktasında önerileri değerlendirdiler. Aydın, " Gebzeyi İstanbulun arka bahçesi olmaktan kurtarmamız için duyarlı davranmazsak ve duyarlı hareket etmezsek bizden bir şey olmaz" dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız