Derma Queen Güzellik Merkezi Gebze'de açıldı

25 Eylül 2022 Saat: 23:01
Derma Queen Güzellik Merkezi Gebze'de açıldı
Merkezi İstanbul Kadıköy'de bulanan Derma Queen Güzellik merkezi Gebze Yeni çarşı Hüseyin Ağa İş merkezinde hizmete girdi

İstanbul Kadıköy'de 4 şubesi olan Derma Queen Güzellik merkezi yönetim Kurulu başkanı ve aynı zamanda Gelecek Partisi Kültür ve Sanat politikaları Genel Başkan yardımcısı olan Derviş Gedik 24.09.2022 cumartesi günü Kocaeli Gebze'de bölge basınıyla David Peopla Cafe’de bir araya gelerek Gebze'de önemli bir yatırıma imza attıklarını açıkladı.

Estetik ve güzellik alanında verdikleri hizmetler karşılığında İSO 9001 ve İSO 10002 belgelerine sahip olduklarını açıklayan Gedik Kadıköy 13.noterinde yaptıkları anlaşma gereği yapılan epilasyon konusunda başarılı olmadıkları takdirde kişiden alınan ücreti iade edeceklerini belirtti.

2022 yılında Ankara Çanakkale Bursa İzmir ve Balıkesir'de şube açacakları beyan etti.

Gebze şubesine ise Bura, Düzce, Sakarya ve İzmit’ten hizmet almaya müşterilerinin geleceğini açıklarken kimseyle rekabetimiz yok, biz kaliteli hizmet sunmak için buradayız dedi. Gebze'de 400 metre kare alanda modern cihazlarla bay ve bayan güzellik uzmanımızla hizmetinizde olacağız. Toplantıyı Kocaeli Gelecek partisi İl Başkanı Serap Çakır ve basın mensupları izlediler.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız