Dev Final 23 Mayıs’ta

18 Mayıs 2022 Saat: 18:11
Dev Final 23 Mayıs’ta
Gebze’de haftalık olarak yayın yapan AnibalGazete’nin iş, siyaset, sivil toplum, sanat, spor ve basın camiasının en iyilerini ödüllendirdiği geleneksel 82. İl Marka Şehir GE82E vefa ve başarı ödülleri gecesinin tanıtım toplantısı GE82E Salaş kafede y

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Gebze’de haftalık olarak yayın yapan AnibalGazete’nin iş, siyaset, sivil toplum, sanat, spor ve basın camiasının en iyilerini ödüllendirdiği geleneksel 82. İl Marka Şehir GE82E vefa ve başarı ödülleri gecesinin tanıtım toplantısı GE82E Salaş kafede yapıldı.

Yoğun katılımla kahvaltı ikramı ile gerçekleşen programa bölgemizde kurulu bulunan derneklerin başkan ve yöneticileri ile iş dünyasının temsilcileri, basın mensupları, www.82ilgebze.com adresinde devam eden ankette aday olan kişi ve kuruluşların temsilcileri ve projenin çözüm ortakları katıldı.

Projenin mimarı gazeteci İrfan Yormaz tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada jüri heyetini takdim ettikten sonra 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 19.30’da KIRMIZI HALI YÜRÜYÜŞÜ ile başlayacak programın detaylarını ve toplantıya katılan özel ödül sahiplerini basın mensuplarına tanıttı.

23 Mayıs günü Osman Hamdi Bey Kültür merkezinde bando takımının nezaretinde kırmızı halı yürüyüşü ile başlayacak ödül gecesinde anı fotoğrafının çekilmesinin ardından fuaye alanında açılacak stantlar ziyaret edilecek ve konuklar 600 kişilik kokteyle katılacak. Ödül merasimi saat 20.15’de Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve gecede ödüllerin atfedildiği isimler için duanın okunmasının ardından 20 kategori ve 21 jüri özel ödülü sahiplerini bulacak. Ünlü Tiyatro ve sinema sanatçısı Mehmet Ulay, Senarist Kaan Erkam, Ressam Doğan Paksoy, Gönül Dağı dizisi oyuncuları final gecesine katılacak isimler arasında yer alacak.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız