Çayırova'da özlenen tablo..

14 Nisan 2021 Saat: 14:26
Özden DEMİRCİ
İlçe Belediye başkanı ile iktidar partisinin ilçe başkanı yönettikleri kentlerde nasıl bir başarı elde etmelidirler, insanların huzur bulabileceği yaşanabilir kent nasıl olmalıdır diye düşündüm.

Çayırova için kol, kola iki başkan…

İlçe Belediye başkanı ile iktidar partisinin ilçe başkanı yönettikleri kentlerde nasıl bir başarı elde etmelidirler, insanların huzur bulabileceği yaşanabilir kent nasıl olmalıdır diye düşündüm.

Yerel yönetimlerde kenti yönetmek ve o kenti başarılı kılmak için çok çalışmak değil, insanların faydalanabileceği sosyal alan projeleri üretmek, STK’lar, siyasi irade ve kentin ileri gelenleri ile bireysel ilişkileri yüksek tutmak başarının birinci basamağı.

Başarının bireysel ilişkiler ve yönetenin samimi davranışları ile engel tanımadığına binlerce tanık olduk bunlardan biride bu gün çok uzakta değil Çayırova güzel bir örnek.

Geçmişte iktidar partisi ilçe başkanları ile belediye başkanları arasında soğuk rüzgarların esmesi hiç kimseyi mutlu etmedi. İlçe başkanı başka kolda belediye başkanı başka kolda yürüdü bunlara örnek göstermek gibi niyetim yok sadece bugünkü Ak Parti İlçe Başkanı Servet Günay ve Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin kısa bir süre önce gösterdikleri samimiyeti gördüm, birlikte toplantıları yürütmek birlikte halk içinde olmak gibi dayanışma Çayırova’da her kesimin gerçekten görmek istediği bir tablonun oluşması ne kadar güzel. Bu güzellikleri görünce Çayırovanın alacağı hizmetlerle daha güzel ve gelişen bir şehir olacağını düşünüyorum.

Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi hakkaniyetli çalışkan ve her hizmetin Çayırova halkı için olmasına çaba ve gayret gösteren biri, ilçe yönetim toplantılarında yönetimi dikkate alarak ortak kararların hizmete dönüşmesi için çaba içinde olduğunu biliyoruz. İlçe Başkanı Servet Günay’ı belde başkanlığı döneminden iyi tanırım, esnaf insan saygılı bir o kadar’da dürüst biri, kent için hizmet etmeye, yapılacak çalışmalarda elini taşın altına koymaya hazır olduğunu da biliyorum. İki başkanın niyeti belli dürüstlükleri ile Çayırova’ya hizmet etmek.

İkili diyalogların önemini bilirim. İlçe Başkanı ile Belediye Başkanı bir birlerine yakınsa sorun yok demektir şayet bunlar görülmüyorsa sıkıntı var demektir.

Çayırova yıllar sonra sanırım bu sıkıntıyı aştı bu gün hizmet için ortak kararlar alarak halka inen iki başkan var Bünyamin Çiftçi ve Servet Günay kenti, kent insanını kucaklamaya her zaman kapılarını açmış sizlerden biri bu kentin iki evladı Çayırova için iyi bir seçenektir.

Yaşanabilir kent için hadi hayırlısı olsun..

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları