CHP Kocaeli’de mağdur oldu..

19 Nisan 2023 Saat: 10:25
Özden DEMİRCİ
28. Dönem Millet Meclisini oluşturacak Milletvekili seçimleri 14 Mayıs 2023 Tarihinde gerçekleşecek seçimlere halkın iradesi yön verecek.

Ülke genelinde seçim çalışmalarını başlatan ve bu dönem çok önemli birçok milletvekili aday adayı adeta bulundukları ilin sınırlarını tavaf ettiler. Müracaatlarını yaptıkları siyasi partinin genel merkezi aday listelerine girebilmek için gecelerini gündüzlerine karıştırdılar.

10 Nisan 2023 Tarih itibarıyla siyasi partilerin seçimlere girecek milletvekili aday listelerinin açıklanmasıyla listelerde olması gereken ya da seçmenin görmek istediği adaylarının olmaması hem adaylarda hem de seçmende şok etkisi yaptı.

Bulundukları seçmen bölgelerinde çok önemli görevlerde bulunan, halkla bire birçok iyi ilişkileri bulunan oy potansiyelleri çok yüksek görülen, yapılan açıklamada adaylar arasında bulunmayan parti tabanından, parti örgütünün içinde yetişmiş insanların olmaması büyük bir kayıp. Cumhur hoca listelerde yer alsaydı sanırım ki, CHP Kocaelide oy patlaması yaşacaktı.

Başarılı çalışmalarını, işini, mesleğini bir başkasıyla asla kıyaslamayan gençlik yıllarını parti örgütünde geçiren, parti içinde bir çok aktif görevlerde bulunan, ilçe başkan yardımcılığı, ilçe parti eğitmenliği gibi önemli görevlerini başarıyla sürdüren eğitimci, bilim insanı Prof.Dr.Cumhur Cevdet Kesemenli her kesime hitap eden, her kesimden oy alabilecek, her kesimden büyük bir çevreye sahip, hizmet ve gönül insanın bu kentin sınırlarını aşan başarısı ve dostlukları görmemezlikten gelinmemeliydi. Cumhur hocanın başarılarından istifade edemeyen CHP Kocaeli’de mağdur olmuştur.

Kocaeli il sınırlarını aşan çevresiyle adından sıkça sözü edilen eğitimci, bilim adamı, başarılı bir yöneticinin vekil olarak bu ülkeye yapacağı hizmetleri göz ardı edenlere seçmenlerini üzdüklerini hatırlatmak lazım.

Seçmenden alacağı oylarla partisini yükseltecek, kente önemli destek ve katkısı olan Prof. Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli’yi yok sayanlar açıkçası çok hata ve çok yanlış yapmış. Cumhur hocanın bu başarılarından ve yapmak istediği başarılı projelerinden halkın faydalanmasının yolu adeta kesilmiş CHP’ye yazık oldu yazık.

7/24 hastalarının emrinde olan, yaşamını sağlığa, hastalarının sağlığına adayan Kocaeli Üniversitesi Ortopedi Anabilim dalı eski başkanı, öğretim görevlisi CHP'nin oy deposu  Prof.Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli, her kesimden hasta ve hasta yakınları ve çevresinin yoğun ilgisiyle çıktığı yolda başarılarıyla adından söz ettirmeye devam edecek. Sağlık olsun.

Saygılarımla esen kalın..

 

 

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız