EYY CAHİLİ CÜHELA

1 Eylül 2023 Saat: 23:35
Rıfat Ürkmez
Sayın ANDAVALLAR; MÜRTED ve MÜNAFIKLIK Yollarından Giden ZAVALLILAR.

Sizler boş yere 30 Ağustos Bağımsızlık Bayramı adı altında, bağımsızlığını çoktan teslim etmiş Zafer Bayramı naraları atan, araştırmayan, sorgulamayan, düşüncesiz, aymaz ANDAVAL bir toplumsunuz.

NEDEN?

- Türk ve Müslüman halkının sağlığını son derece deforme eden  Siyonistlerin ürettiği ithal katkılı Gdo.lu biyolijik gıdaları ile, Sizler Siyonistleri mutfağınıza soktunuz. İnsan sağlığını, metebolizmasını bozan kanser ve çok çeşitli hastalıklara boğuldunuz.

- EYY İSRAİL dediler Malatya Kürecikte İsraili koruma kalkanı oluşturdunuz.

- EYY İSRAİL dediler. Antalya Manavgat suyunu İsraile verdiniz.

- EYY İSRAİL dediler İsrail'in zehirli tohumlarını satın alarak topraklarınıza zarar verdiniz. 2006 Tohum Sertifikası Kanunu ile yerli tohum üretimini engellemeye çalıştınız.

- Rusya ve Ukranya ya yaptığımız narenciye İthalatında, Narenciye ürünlerinde insan sağlığına zararlı kimyasalar tespit edildi. İthalat elimizde patladı. Tırlar dolusu, tonlarca kimyasal içerikli insan sağlığına zararlı narenciyeler biz Türkler'e iade edildi. OYSA TARIM SEKTÖRÜNDE DÜNYA LİDERLERİ ARASINDA ZİRAİ ÜRETİM YAPIYORDUK.

- TÜRK PARASI DÜNYANIN NERESİNDE GEÇERLİ VE PRESTİJİ VAR. Bir ülkenin enflasyon oranı yüksekse, para birimi değer kaybeder. Paramıza sahip çıkamadığımız gibi Toprağımıza da sahip çıkamadık.

Sultan Abdülaziz 1867'de yabancılara toprak satışı yasası çıkarmış, Yahudiler de bu yasadan faydalanarak Filistin'de topraklar satın alıp çiftlikler yapmış ve sonra da İsrail devleti kurmuştu. Sizler Yabancılara, Ejnebilere bol bol toprak sattınız.

- Din Yetkilimiz Faizin Helal olduğunu söyledi. Çok doğru söylüyor.

Yahudi'ye faiz haram, Müslüman'a HELAL.

 - Zina 20 yıldır nedense bir türlü suç kapsamına alınmadı.

Adamlar çok ADALETLİ ve Haklı. Çünkü zina Yahudi'ye Haram Müslüman'a HELAL.

- Memleketimizde Domuz yetiştirmek beslemek ve ticaretini yapmak MÜSLÜMANLARA yedirmek HELAL. Yahudi'ye Haram.

- Ülkemizi şantiyeye çevirdik. Fakat YAP BOZ sistemi ile ÜRETMİYEN TÜKETEN ÇOK GÜÇLÜ EKONOMİYE SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN aynı yapılan işleri defalarca tekrar, tekrar yaparak İSRAF ETTİNİZ.

İSRAF; Yahudiye Haram, Müslümanlar'a HELAL

- Düzensiz ve plansız yapılan HES ler ile ülkemizi sellere teslim ettiniz.

- 20 yıl da sadece vergilerle TÜRK Vatandaşlarından

( 2 TRİLYON 600 MİLYAR DOLAR) elde edildi.

Fakat ADALET Hükümeti yöneticilerinin Vergili Sistemi çok hoşlarına gittiği için zamları ve vergileri daha çok ağırlaştırarak vatandaşının ekonomik refah düzeyini düşürdüler. Fakat bu YÖNETİCİLER maaşlarını eflasyon düzeyinde daha da yükselterek gelir dağılım düzensizliğini gayet bariz ispatladılar. Ve sonra ne dediler? BİZ HALKIN HİZMETKÂRI'YIZ. ÇALIŞINCA OLUYOR Dediler. Evet Türk ve Müslüman halkının huzur ve refahı için ekonomik dengesizlikleri ile mükemmel çalışıyorlar.

- 21 Yıllık Hükümet Yetkililerin 2004 yılında Türkiye'de 66 ALKOL üretici firma varken, 2019 yılı itibarıyla 249'a çıkarılmıştır.

ALKOL Üretici sayısını 15 yılda dört kat artırım sağlamışlardır.

Ziraat, Tarım ve Hayvancılık dip yapmış fakat ne hikmetse KAMU İKTİSADİ TEŞEKKÜLLERİNE AİT OLAN FABRİKALAR SATILMIŞ, ALKOL FABRİKALARI Çoğaltılmış.

Alkol Yahudi'ye Haram Müslümanlara HELAL.

- Hükümetin ( Milli Piyango, Toto, Lota, At yarışları) gibi yasal kumar oynatmasından bahsetmiyorum. ÇÜNKÜ; KUMAR Yahudilere Haram Müslümanlara HELAL.

- RTÜK. Sorumluluğunda Televizyonlar da ahlaksız diziler Türk Aile Kültürünü yok ediyor. Toplum ahlakını bozan onlarca dizi entrikaları ile ekranları sarmaşık gibi kaplamış durumdadır. Sapkın fikirlerin aşılandığı, özel hayatın iğrenç senaryoları ile, çarpık ilişkilerin sergilendiği; Zina, aldatma ve cinayet gibi eylemleri normalleştirme amacını gütmektedir. Kısaca TELEVİZYONLARDAN NECASET AKIYOR.

NECASET Yahudilere Haram Müslümanlara HELAL.

- Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşundan bu yana,

son 21 yılın çerçevesinde Ekonomik ve Ahlaki erozyonlar sebebi ile boşanmalar tarihi rekor kırmıştır.

Unutmayın ki, Aile Toplumları oluşturan, Kutsallığın özüdür. İtikat Yoksunu, Duyarsız, Bencil Sana ne, Bana ne, Kime ne gibi egoist toplumlar asla aile saadeti yaşayamaz ve huzursuz toplumları oluşturur. SİZLER TÜRK AİLE YAPISININ ÇATISINI BİRLİKTE YIKTINIZ ve ÜZERİNİZE VEBAL ALDINIZ.

- Kısaca Soruyorum. MÜSLÜMANLARA ZÜLM EDEREK ve SİYONİSTLER İLE İŞ BİRLİĞİ YAPANLAR, ALLAH ve RESULÜ'NE ŞİRK ORTAK KOŞANLAR  BİZDENMİDİR.?

BİZ Asla Onlardan Değiliz. PEKİ SİZLER KİMDENSİNİZ?

Ve Sizler HANGİ DİNDENSİNİZ.?

SİZLER GİBİ CAHİLİ CÜHELA TOPLUM NE DUYULDU, NEDE GÖRÜLDÜ.

Merak Ediyor ve Tekrar Sormak İstiyorum. 

EYYY ANDAVALLAR MAHLUKATI;

SİZLER İNSANLIĞIN NERESİNDESİNİZ?

ÜLKEMİZDE Huzur ve bir bütünlük halinde, yaşam standartlarının yüksek olduğu, paranın önemle hüküm sürmediği, insan onurunun satın alınmadığı; ADALETİN Vicdan ile Cüzdan Arasına Sıkışmadığı, Kültürel ve Ahlaki seviyenin yüksek olduğu, hoşgörü çerçevesinde güler yüzlü insanlarla, kendini taşıyan, her zaman bir adım önde olup üreten, geliştiren bir toplum olması ve yetiştirilmesi için MÜCADELE EDEN,  İÇİMİZDEN, BİZDEN OLAN BİR LİDERİN GELMESİ dileği ile Sağlıcakla kalınız.

RıfaTÜRKmez.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları