ZALİM'İN ZULM'Ü VARSA ÜMMETİN ALLAH'I VAR.

9 Eylül 2021 Saat: 22:47
Rıfat Ürkmez
Zulüm ile Abad Olunuyor mu? Siz Milletten Aldığınız Güç ile Ümmet'e Zülm Ediyorsunuz.

ZENGİNİN DAHA ÇOK ZENGİN OLDUĞU, FAKİRİN ZAMAN GEÇTİKÇE FAKİRLEŞTİĞİ, GEÇMİŞ TARİHİ OLAYLARDAN BİLDİĞİM GİBİ BU DÜZENİNİZ UZUN SÜRMEYECEK.

Siz bilmez misiniz? ki her şeyin bir sonu vardır. Sizin küfrünüzde kıyametle son bulacaktır. Fakat zalimliğin cezası bu dünyada iken verilecektir. Zulüm vasıtalarınız ellerinizden alındıkça feryad edeceksiniz. Bediüzzaman bunu yıllar önce: “Zalimler için yaşasın Cehennem” diye haber verdi


(Siz Okumadınız mı?) Yüce ALLAH ve Resulü'ne ŞİRK Koşarak küfrünüzde sabit olabilirsiniz ve hatta küfrünüzü kıyamete kadar devam ettirebilirsiniz. Bu sizlerin şahsî tercihidir.


Fakat ZULMÜ ve ZALİMLİĞİ devam ettiremezsiniz.


Hangi zalim zulm ile abâd olmuş ve zulmü sürekli devam ettirebilmiş ki Nemrutlar mı? Firavunlar mı? Ve diğer dünya zalimleri mi? Kaldı ki siz devam ettireceksiniz. Kim devam ettirebilmiş?

UNUTMAYIN.!! Ellerinizde bulunan zulüm vasıtaları birer birer ellerinizden çıkacaktır. Hiçbir şeyiniz sizin zulmünüzü devam ettirmenize yetmeyecek ve sizin kıyametiniz başlamış olacaktır.

NE TUHAFTIR Kİ Bir zamanlar duâ ettiğinizden dolayı alay ettiğiniz kimselerin duâsına bugün siz sarılmaya başladınız. Hem de ölülerden medet bekleyerek. Keşke Allah’a duâ etseniz, belki kurtulursunuz. Kendisine faydası olmayan ölülerden boşuna medet bekliyorsunuz.


ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN.


Yine de bu millete ve çocuklarına yaptığınız zulüm karşılığında size bedduâ değil ıslahınız için duâ ediyoruz.

Gelen neslin önünden çekilin. Zira mezarlar sizleri bekliyor. Günahlardan temizlenmek üzere tövbe edin. Zira, tövbe kapısı ölene kadar açıktır.


ZÜLM ILE ABAD OLANIN AHİRİ BERBAD OLUR.


Eden Kendine Eder Kamber Rıfat Yoluna Gider.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları