“Sadece Gebze’de Üretiliyor”

1 Ağustos 2021 Saat: 12:53
“Sadece Gebze’de Üretiliyor”
ÖZEL HABER - Trafiğe nefes aldıracak Mobibisikletler, sanayi kenti Gebze’de üretilerek hem ihracatı yapılıyor hemde tüm Türkiye’ye pazarlanıyor.

ÖZEL HABER / Özden DEMİRCİ

Tüm Dünya’ya Gebze’den bir marka

Üretim ve pazarlamasının yapıldığı sanayi kenti Gebze Sultanorhan mahallesindeki imalathaneden üretimi yapılan Mobibisikletler bir marka olmaya devam ediyor.

Eski Milli Sporcu Turan Balcı’nın başarısı

Eski Dağ Bisikleti Milli sporcusu Turan Balcı ve ortağı Uğur Şahinin sahibi olduğu Mobibisiklet Ulaşım Aş.Tarafından tasarımı yapılarak üretilen Mobibisikletler trafiğin yoğun olduğu kentlere nefes aldıracak.

“Neden benim Ülkem Üretilmesin dedim”

Sakarya’da 10 yıl Dağ Bisikleti sporu daha sonra bisiklet atölyesinde tamir bakım yapan, Türkiye 1.liği, 2. Liği Uluslararası Kapadokya Dağ kros yarışması Türkiye 3.cüsü olan eski milli sporcusu Turan Balcı’nın 96 yılında Almanya'da Bisiklet taksi resmi ile başlayan ilgisini açıklayan Balcı, “Neden benim ülkemde üretilmediğini araştırdım, Almanya dışında üretici başka bir ülkede olmadığını gördüm ve çalışmalara başladım.3 Tekerlekli Bisikleti Sakarya’da başladım ürettim.

“Gebze’nin Sanayi Kenti Olmasını Değerlendirdim”

İş Olanaklarını değerlendirdim Gebze’nin bir sanayi kenti olmasını işim üzerinden değerlendirdim. 10 yıldır 3 ve 4 tekerlekli elektrikli pedal destekli ürün tasarımı ve Argesi ve pazarlamasını yapıyorum.

Trafiğin yoğunluğuna ve Trafiğe kapalı alanlara nefes aldıracak

Fransa’ya ihracatım oldu. Bazı işletmelere ürün desteği verdim. Sahil kentlerinde araç trafiğine kapalı alanlarda ulaşımın sağlanması için bu ürünü tasarlayarak Belediye ve kamu kuruluşlarına veriyorum.

Taşımacılıkta Kolaylık Sağlayacak

İşletmemizde kiralama alanlarına üretim yapıyoruz. İşletmesini yaptığımız Millet bahçeleri, Kent Ormanları ve Sayfiye yerleri, Otel ve özel işletmelere taşımacılıkta kolaylık sağlayan Bisikletleri istihdamımızda bulunan 13 kişilik ekibimizle özel imalatla üretip teslim ediyoruz.” Dedi.

“Hedefim Avrupa’ya İhracat yapmak”

İşletmeci Turan Balcı ülke geneline satış ve pazarlamasının yanı sıra daha büyük pazarlarda olmak istediğini belirterek, “Hedefim 14 Aralık’ta yapılması planlanan fuara katılmak ve Avrupa’da çok ciddi pazarı olan Bisikletleri ihracat yapmak istiyorum” dedi.

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

 

 

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız