Sünnet şölenine büyük ilgi

6 Temmuz 2022 Saat: 01:00
Sünnet şölenine büyük ilgi
Çayırova Belediyesi tarafından gerçekleştirilen geleneksel sünnet şöleninde eğlenceye doyan çocukların çok mutlu oldukları görüldü. Başkan Çiftçi, Davetlilerle ve çocuklarla tek tek ilgilendi.

www.yedincigunhaber.com 7. GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Çayırova belediyesi otoparkında gerçekleşen sünnet şölenine Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti ilçe başkanı Servet Günay, CHP ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova belediye başkan yardımcıları ve Çayırova belediyesi meclis üyeleri katıldı.

Okunan dua sonrası davetlilere hitaben bir konuşma yapan başkan Çiftçi, şölene destek veren ve katkı sunan sağlık kuruluşlarının yöneticilerine teşekkür plaketi vererek tebrik etti.

Geleneksel sünnet şöleninde ihtiyaç sahibi 642 çocuğu sünnet ettiren Çayırova Belediyesi sünnet şölenininde çocukların eğlenmeleri ve güzel bir gün geçirmeleri için bütün olanakları sağlayan başkan Çiftçi, oyun alanında eğlenen çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu.

İki yıl aradan sonra yeniden düzenlenen sünnet şölenine, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sünnet olan çocuklarla birlikte Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi otoparkından etkinlik alanına sünnet konvoyu üstü açık otobüsle katıldı. Çayırova Belediyesi tarafından sünnetleri gerçekleştirilen çocuklar şölende doyasıya eğlendi..

Dj ve bando müziğe ile eğlencenin zirve yaptığı şölende; palyaço, jonglör, köpük show ve sihirbaz gösterileri gerçekleşti. Çocuklar için şişme oyun parkının da bulunduğu şölen çocuklar ve şölene katılan aileler tarafından büyük ilgi gördü.

Sünnet şöleninde görevli belediye personeli, ailelerin ve çocukların alandan faydalanmaları için gerekli gayreti gösterdiği görüldü.

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız