Kaynaştılar hasret giderdiler

Arıkonak köyü kalkındırma ve dayanışma derneği yönetim kurulunun çaba ve gayretleri ile bu sene Arıkonaklı halk müziği sanatçısı Mevlit Bilgine ait Asya Düğün salonunda 2.si gerçekleşen geleneksel Kaz gecesi uzun yıllar bir birini görmeyen köylülerin kaynaşıp hasret girmesine vesile oldu. Geceye katılan ve bir birleriyle akraba olan Arıkonak halkı yöresel sanatçılar eşliğinde saatlerce halay çekip eğlendiler.

Kaz Ağası Nayıf Balcı

Kaz gecesine emeği geçen dernek üyesi köylüleri plaket ile ödüllendiren dernek yönetimi derneğin kalkınmasına ve geçenin gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerde bulunanlara yaptığı konuşmada teşekkür eden  dernek başkanı Talat Kesgin ve yönetim kurulu üyeleri bu sene gerçekleştirdikleri kaz ihalesini alan Arıkonaklı iş adamı Nayıf Balcı 2016 yılı kaz ağası oldu.

Altınlar Derneğe Bağışlandı

Çeşitli hediye çekişlerinin yapıldığı gecede şanslı numarasına Altın çıkan Arıkonaklı iş adamı ve siyasetçi Kemal Balcı yaptığı konuşmada Altını derneğe bağışladığını belirtti. Dernek gençlik kolları Istanbul sorumlusu Cihan Yağcı çeilişte çıkan altını derneğe bağışlayarak büyük jest yaptı. Bir çok etkinlik ile derneği daha aktif hale getiren yönetim kurulu salona sığmayan Arıkonaklılar tarafından sahnede dakikalarca alkışlandılar 

www.yedincigunhaber.com- Özden DEMİRCİ