Merhaba Saygıdeğer Okurlarım

21 Şubat 2016 Saat: 12:51
Özden DEMİRCİ
www.yedincigunhaber.com ’a Hoş geldiniz.

1975 Yılında on beş yaşında lise öğrencisi bir gencin gençlik merakı ile başlayan onurlu mesleğin tam 41 yılını geride bıraktım.

Ülkemizde yayımlanan çeşitli ulusal ve yerel gazeteler ile bir çok dergide bir  çok kademede ve önemli görevlerde bulundum.

Mesleğimi ifa ederken 7’sinden, 70’inde her insana karşı sadece önünü iliklemesini bilen bir saygı anlayışını kendisine hakim kılan bir kardeşiniz olarak bundan böyle kendime ait olan İnternet gazeteciliği ile www.yedincigunhaber.com haber sitemden günlük, köşe yazımlarımızla bölgemizden ve ülkemizle alakalı haberlerimizle sizleri haberdar edeceğim.

Özgür haberciliğin insanlar kurumlar ve kuruluşlar üzerindeki inancının kalktığı ülkemizde, doğru haberciliği ahlak edineceğiz.

Sitemiz kişilerin ve kurumların hak ve hürriyetlerine her zaman saygılı olacak, hukukun gerekliliğine inanarak yayın yapacaktır.

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz haber, toplantı ve görüşleriniz için lütfen bizi bilgilendiriniz. ozdendemirci@gmail.com ve ozden_demirci@hotmail.com  mail adreslerimizi kullanınız.

 

Özden DEMİRCİ- Gazeteci-Yazar

 

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Diğer Yazıları

Tüm Yazıları