whatsapp

Spor

GEBZE’DE KOŞU ETKİNLİĞİ

Bölgemizde kurulu bulunan ÇAGET ( Çayırova, Gebze, Tuzla masterleri ) koşucuları ailesine yeni katılan OBERON Firması yönetim kurulu başkanı genç iş adamı Yasin Pamuk, koşu grubu arkadaşlarına sabah koşusundan sonra jest yaptı.

28 Şubat 2018 Saat: 13:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.323 kez okunmuştur

GEBZE’DE KOŞU ETKİNLİĞİ
GEBZE’DE KOŞU ETKİNLİĞİ

Bölgemizde kurulu bulunan ÇAGET ( Çayırova, Gebze, Tuzla  masterleri ) koşucuları ailesine yeni  katılan OBERON Firması yönetim kurulu başkanı genç iş adamı Yasin Pamuk, koşu grubu arkadaşlarına sabah koşusundan sonra jest yaptı. 

1.GELENEKSEL OBERON KOŞUSU

ÇAGET’in Pazar günü Gebze Gaziler Dağında gerçekleşen geleneksel OBERON koşu sonrası  koşu grubuna gösterdikleri samimiyetlerinden ötürü teşekkür eden Yasin Pamuk, koşuda birliktelikleri süresince bu kutlamanın gelenek haline geleceğini bildirdi.

PAMUK AİLESİNDEN JEST

Pamuk Ailesi 1.OBERON koşusuna katılan yaklaşık 40 kişilik koşu grubunu finişte karşıladı. Pamuk ailesi tarafından hazırlanan anı madalyaları ile onurlandırdı. Koşu sonrası Yasin Pamuk ve ailesi tarafından Gaziler Dağında bulunan Korupark tesislerinde ağırlayarak çeşitli hediyeler verdiği koşuculara ikramlarda bulundular.

ÇAGET HER YERDE

Giderek büyüyen ÇAGET Ailesi yaptığı çalışmalar ve sportif etkinlikleri nedeni ile Bölgemizde ve Türkiye’de örnek olmaya devam ediyor.

Koşmayı seven ve yanlarına yeni koşucular bekleyen ÇAGET’çileri yollarda, parklarda, sahilde, dağlarda kısacası her yerde koşarken görebilirsiniz.

YENİ KOŞUCU YASİN PAMUK VE OBERON

ÇAGET’in yeni koşucularından bölgemizin genç iş adamlarından Yasin Pamuk sahibi olduğu OBERON Pazarlama İthalat İhracat San.ve Ticaret Limited Şirketi hakkında şu bilgileri verdi, “ 2017 yılında iş ortaklarımızın ambalaj sektöründeki taleplerini karşılamak amacı ile ticari hayatına başladık. .20 yıllık tecrübe ve birikimin ışığında hedefimiz sektörde kısa sürede saygın bir konuma ulaşarak Ambalaj Çözüm Uzmanı olarak profesyonelce hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.” Dedi.

7.GÜN HABER

Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑