Güncel

A.KEMAL AYDIN BAŞHEKİM GÜNEŞİ ZİYARET ETTİ

İş Dünyamızın sevilen isimlerinden Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi Ali Kemal Aydın, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doçent Doktor Mustafa Güneş’i ziyaret etti.

11 Ağustos 2020 Saat: 12:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.761 kez okunmuştur

A.KEMAL AYDIN BAŞHEKİM GÜNEŞİ ZİYARET ETTİ
A.KEMAL AYDIN BAŞHEKİM GÜNEŞİ ZİYARET ETTİ

PANDEMİYİ BİRLİKTE YENECEĞİZ

İnsanlığı tehdit eden Coronavirüs ile mücadelede yaklaşık 5 aydır büyük bir gayret ve özveri ile görev yapan sağlık çalışanlarına moral vermek isteyen Gebzeli iş adamı Ali Kemal Aydın, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ i makamında ziyaret ederek, bu süreçte gösterdikleri üstün başarılarından dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

Bugüne kadar özel olarak tasarlanmış 160 Atatürk portresini ziyaretlerinde ev sahibi isimlere takdim eden iş adamı Aydın, Salgın sürecinde ailelerinden feragat ederek insanlığın kurtuluşu için gece gündüz mesai harcayan sağlık çalışanlarına minnet ve şükranlarının ifadesi olarak Doç. Dr. Mustafa Güneş’e de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 boyutlu portesini hediye etti.

İş insanı Ali Kemal Aydın ziyarette yaptığı kısa konuşmada “ Dünyayı ve insanlığı tehdit eden illet hastalıkla mücadele kapsamında aile bireylerimin de ısrarı ile yaklaşık 3 ay boyunca hiç sokağa çıkmadım. Normalleşme sürecinde ise sokaklarda gördüğüm manzara beni ürkütüyor. Kendimiz kadar diğer yurttaşlarımızın da sağlığını düşünmeliyiz. Hiç kimsenin sağlık ordumuzun büyük gayreti ile geride bıraktığımız kabus dolu günleri geri getirmeye hakkı yok. Eğer kurallara uymazsak yeniden iş yerlerimiz kapanacak, yine evlerimizde hapis olacağız. Herkes biraz daha dikkatli ve duyarlı olmalı. Şahsım adına başta Mustafa Güneş hocamıza ve tüm sağlık çalışanlarına gösterdikleri insan üstü gayretten dolayı teşekkür etmeyi borç biliyoruz.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ise Aydın tarafından kendisine hediye edilen Atatürk portresini hemen makam odasına asarken pandemi süreci ile ilgili şu açıklamaları yaptı. “ Çok zor bir dönemi el birliği ile atlatmak zorundayız. En başından bu yana bakanlığımızca ilan edilen 14 kuralı ihmal etmemeliyiz. Virüs pandemiden güçlü değil. Ama kuralları ve tedbirleri asla gevşetmemeli ve terk etmemeliyiz. Başaracağız. Bu virüsü yeneceğiz. Ali Kemal Aydın bey gibi kıymetli iş insanlarımızdan da beklentimiz bulundukları her ortamda virüs gerçeğini ve tedbirlere uyulması konusunda topluma uyarılarda bulunmalarıdır. Ziyaretinizden mutluluk duydum.” Dedi.

Doç. Dr. Güneş ayrıca pandemi sürecinde yaşamını yitiren sağlık şehitlerimizin anısına atfettiği “ Yorgun Mısralar” isimli şiir kitabını imzalayarak Aydın’a takdim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑