Güncel

AKP DARICA’DA BAŞKAN ACAY

AKP Darıca İlçe Teşkilatı’nın 5’nci olağan ilçe kongresi 13 Eylül Pazar günü gerçekleştirildi. Ufuk Acay'ın tek listeli adaylığında gerçekleşen kongrenin ardından İlçe Başkanı Ufuk Acay yeni dönemde de görevine devam ede

15 Eylül 2020 Saat: 13:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.293 kez okunmuştur

AKP DARICA’DA BAŞKAN ACAY
AKP DARICA’DA BAŞKAN ACAY

Darıca Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kongrede ilk olarak divan seçimi yapıldı. Divan başkanı Halit Çokan, Mustafa Yıldıztekin, Murat Yılmaz, Selma Güvenç ve Mehmet Akın seçildi. Divan seçiminin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Ardından AKP Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay konuşma yaparak, “Ak Parti’de kongreler birliğin, kardeşliğin sembolüdür. Hayır yarışı ve bayrak yarışıdır Ak Parti’de kongreler. Kongrelerimizi hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ak Parti farklı bir siyasi harekettir. Gönül almayı oy almaktan kıymetli görüyoruz.

HAYIR DUA ALMAK İSTİYORUZ

Sandıkta oy vermekten bu milletin hayır duasını almak istiyoruz. 27 Aralık 2018 tarihi ile ilçe başkanı olmuştuk. O tarihten bugüne kadar girmedik ev bırakmadık. Yerel seçimlerde belediye başkan adayımızla birlikte belediyeyi yine partimize kazandırdık. Pandemi sürecinde belediye ile birlikte zorda kalan hemşerilerimizin yanında olduk. Güzel bir süreç geçireceğiz. Darıca teşkilatlarını 2023 seçimlerine hazır hale getireceğiz. Bizlerden desteklerini esirmeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN ADRESİYİZ

Ufuk Acay’ın ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuşma yaptı. Bıyık, “Ak Parti sloganları her zaman karşılığını vermiştir. Darıca ve Kocaeli teşkilatları her daim birliğin adresi olmaya devam ediyor. Düğün edasında kongre yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde 2023 hedefine doğru yol alacağız. 9 yıl ilçe başkanlığı yapmış ve 9 seçim zaferi yalamış biri olarak ak kadrolarla birlikte güzel işler yapacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde ne söz verdiysek bunu yapacak iradeye sahibiz” diye konuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın konuşmalarının ardından oy verme işlemine geçildi.

AKP Darıca ilçe teşkilatında Ufuk Acay başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu;

Ufuk Acay (Başkan)

Mevlüt Kocagöz

Sinan Ağyar

Köksal Şakar

Hızır Bilgin

Samet Bilgen

Keriyme Aslan

Nihat Duman

Veysel Özgür

Sadık Öztürk

Muhammet Çetinkaya

Ayşe YılmazÇelik

Ufuk Subaşı

Serdar Şengül

Metehan Taştepe

Mücahit Fırtına

Eyüpcan Baylan

Neşe Coşkun

Halim Ceyran

Kazım Güngör

Kemal Kaval

Ali Güler

Fatma Binali

Eyüp Dağcı

Adem Taşçı

Coşkun Purut

Nurden Biber

Birsen Şahin

Rüstem Kırkgül

Fatih Gürsoy

KONGREYE YOĞUN KATILIM

Kongreye Ak Parti  Kocaeli İl Koordinatörü Rize Eski Milletvekili Hikmet Ayar, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti  İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Servet Günay, Kocaeli Ak Parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, Gebze ilçe başkanı İrfan Ayar, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut, Darıca Belediyesi eski başkanı Şükrü Karabacak, il ve ilçe yöneticileri, delegeler ile partililer katıldı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑