Eğitim

“ANAOKULU EĞİTİMİ BİZİM İŞİMİZ”

Çok sayıda özel okullar kurmuş, okul müdürlüğü ve üst düzey yöneticilik yapmış başarıları ile adından sıkça söze ettiren bir öğretmen milli eğitim müfredatına uygun 3-6 yaş arası çocukları bu okulda geleceğe hazırlıyor.

7 Ekim 2019 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.347 kez okunmuştur

“ANAOKULU EĞİTİMİ BİZİM İŞİMİZ”
“ANAOKULU EĞİTİMİ BİZİM İŞİMİZ”

EĞİTİMİN TEK ADRESİ

Bölgemizin başarılı eğitimcilerinden öğretmen Ayfer Kara'nın sahibi olduğu, Özel Minik Kalpler Anaokulu ailelerin özellikle güven duyduğu çocuklarının geleceğe hazırlanmasındaki ilk basamakta eğitim alacakları tek adres olmaya devam ediyor.

 

EĞİTİME UYGUN BİR OKUL

Kapısındaki tabelasından, çocukların ihtiyaçlarını gördükleri tuvaletlerinden, eğitim aldıkları sınıflarına kadar özel okullar müfredatına uygun eğitimin ilk basamağı olan bir okul kapılarını geleceğe hazırlanan öğrencilere ve onların ailelerine açmış Özel Gebze Minik Kalpler Ana Okulu eğitimde yine iddiasını sürdürmekte.

 

EĞİTİMİN  HUZURLU VE GÜVENLİ KAPISI

Gebze Yenikent Mahallesi’nde kurulu bulunan Özel Minik Kalpler Ana Okulu 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması ile yeni öğrenci kayıtları ile geleceğe hazırladığı öğrencileri ve onları eğitimleri ile başarılı kılan öğretmen kadrosu ve başarılı personelleri ile ailelere güven ve huzur vermeye devam ediyor.

 

TECRÜBELERİNİ BU OKULA ADAMIŞ EĞİTİMCİ

Okulun kurucusu Ayfer Kara daha önce Üsküdar, Pendik ve Gebze’de kuruculuğunu ve müdürlüğünü üstlendiği Sağlık Meslek Lisesi, kolej ve birçok Anaokuluna imzasını koymuş başarılarıyla adından söz ettiren bir eğitimci, bir öğretmen şimdi kendisine ait 2018 yılında bakanlık müfredatına uygun eğitime açtığı son derece modern dizayn ile dikkatleri çeken bu okulda eğitim için her şeyi düşünmüş.

 

KARA,“EĞİTİM EĞİTİMCİLERİN İŞİDİR”

Milli Eğitim Bakanlığının uyguladığı 2,3,4,5 yaş grubu çocuklara tam gün esasına uygun olarak fiziksel gelişime uygun olarak eğitim verdiklerini belirten ve "Eğitim eğitimcilerin işidir" diyen Kara; "Dünyanın gelişmiş ülkelerinde anaokulu ve okul öncesi eğitimlere büyük önem verilir. Çocuklar da kişiliklerinin yüzde yetmişini bu yaşlarda kazanırlar. Yani çocuklara bu yaşlarda ne verirseniz gelecekte de onu alırsınız" dedi.

"ÇALIŞAN AİLELERE YARDIMCI OLUYORUZ" Kara," Eğitim önemli, ama okul öncesi eğitimin daha da önemli olduğunu belirtmek istiyoruz" şeklinde konuşan Kara," Bilimsel araştırmalara göre de çocukların en verimli dönemleri bu dönemlerdir. Burada ayrıca çalışan anne ve babalara yardımcı olmayı amaçlıyoruz ”ifadelerine yer verdi.

"OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UZMANLIK İSTİYOR"

Velilerin de anaokulu ve kreşleri sorgulaması gerektiğini söyleyen Kara; "Zaman zaman gidip bu kurumları velilerin de denetlemesi gerekir. Zira çocuklara ehil olup olmayan kişilerin eğitim verip vermediğini velilerin de sorgulaması gerekir. Okul öncesi süreci çok önemli ve uzmanlık isteyen bir süreç, o yüzden bu anlamda zaman zaman velilere de sorumluluklar düşüyor" dedi.

 

EĞİTİMDE FARK YARATACAK KONSEPT VAR

Sevgi dolu sıcak bir aile ortamında, deniz, havuz, bahçe ve son sistem donanımlı sınıfları ile eğitim veren Minik Kalpler Anaokulu 2019 - 2020 eğitim yılı için kayıt almaya devam ediyor. Satranç, Drama Tiyatro, İngilizce, Resim Sanat, Spor, Yüzme, Değerler Eğitimi, Sosyal Etkinlikler ve Folklör  gibi farklı branşlarda da eğitim verme imkanına sahip.

 

HEM EĞİTİM HEM SOSYAL AKTİVİTE

Eğitim camiasının önde gelen isimlerinden olan ve bir çok prestijli eğitim kurumunda müdür olarak görev yapan Eğitimci Ayfer Kara okulları ile ilgili yaptığı açıklamada: "Bir ev sıcaklığında minik yavrularımıza eğitim vermek ve aynı zamanda farklı branşlarda çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarmak ana prensibimiz. Bizler Minik Kalpler Anaokulu olarak çocuklarımıza bir yandan öğretmek bir yanda da sosyal aktivitelerimiz ile onlara eğlenceli zamanlar geçirmek istiyoruz. Tüm ailelerimizi okulumuzu görmek ve bilgi almaları için çay içmeye davet ediyoruz" dedi.

 

MİNİK KALPLER ANAOKULU SİZE ÇOK YAKIN

Minik Kalpler Anaokulu farklı konsepti, özel eğitimleri, güvenilir ve deneyimli personeli ile bölgede fark yaratacak. 3. katlı özel yapım, asansörlü eğitim binası ile  göz dolduran okul, Yenikent (Mutlukent) 2402 Sokak No:16 Gebze – (Koç Ortaokulu arkasında) adresinde hizmet veriyor.

7.GÜN HABER – Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑