whatsapp

Yaşam

ARDAFED KERİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Ardahan Dernekler Federasyonunun (ARDAFED) yeni yönetim kurulu kendisi de Ardahanlı olan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti.

22 Mayıs 2017 Saat: 20:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.890 kez okunmuştur

ARDAFED KERİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
ARDAFED KERİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

ARDAFED heyetini makamında ağırlayan Başkan Kerimoğlu, kısa süre önce gerçekleşen kongre ile göreve gelen yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.  

 

Gazeteci Fakir Yılmaz'ın başkanlığında oluşan ARDAFED’in yeni yönetim kurulu, görev dağılımının ardından ilk resmi ziyaretini Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na yaptı. Bugün Başkan Kerimoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarete ARDAFED Genel Başkanı Fakir Yılmaz’ın yanı sıra ARDAFED Başkanvekili Efkan Demir, ARDAFED Genel Sekreteri Cem Aynalı, ARDAFED Başkan Yardımcıları Şemsettin Şenel, Erdal Özdemir, Erdal Karasansar, Harun Şerefoğlu ve Murat Şenel ile ARDAFED Kadın Kolları Üyesi Leyla Koçüzüm katıldı. ARDAFED yönetimine ziyarette Ardahanlı gazeteciler Gürbüz Küpeli ve Gül Güyük ile de eşlik etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette hemşerilerini ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, kısa süre önce gerçekleşen kongre ile göreve gelen ARDAFED’in yeni yönetim kurulu üyelerine “hayırlı olsun” dileklerini iletti, başarı temennisinde bulundu. ARDAFED Genel Başkanı Fakir Yılmaz ise, Başkan Kerimoğlu’nun İstanbul’da Ardahanlı olan iki belediye başkanından birisi olduğuna dikkat çekti, kendisini yakından takip ettiklerini ve başarılarının devamını dilediklerini ifade etti.

 

“DESTEĞİNİZ ÇOK ÖNEMLİ”

ARDAFED olarak, İstanbul’da faaliyet yürüten Ardahanlı sivil toplum kuruluşlarının tamamının tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini belirten Yılmaz, “İstanbul’un en önemli ve köklü ilçelerinden birisi olan Bakırköy’de belediye başkanlığı yapıyor olmanız tüm Ardahanlıları olduğu gibi bizleri de mutlu etmiştir. Ancak sizin gibi hemşerilerimizin sayısının daha fazla olması gerektiğini düşünüyoruz. Yönetim Kurulu olarak, yaklaşık bir milyon Ardahanlının yaşadığı İstanbul’da hemşerilerimizin daha fazla öne çıkmayı hakkettiğine inanıyoruz. Bunun yolu tabi ki güçlü bir lobiden, Ardahanlıların birlik ve beraberlik içinde olmasından geçiyor. ARDAFED’in en önemli misyonu ve hedefi; hemşerilerimiz arasında bu birlikteliği oluşturarak İstanbul’da güçlü bir Ardahan lobisini inşa etmektir. Bu çabaya sizin gibi hemşerilerimizin vereceği manevi destekler çok önemli. Bu anlamda bir Ardahanlı olarak sizi her zaman aramızda ve yanımızda görmeyi arzu ediyoruz.” diye konuştu.

 

“BİR ARDAHANLI OLARAK YANINIZDAYIM”

Hemşerileri arasındaki birlik ve beraberliğin gelişmesini bir Ardahanlı olarak kendisinin de arzu ettiğini belirten Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, bu konuda üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Ziyaret daha sonra karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam etti.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑