whatsapp

Güncel

AYKAR MOBİLYA GEBZE'DE AÇILDI

Gebze’de yetişen en eski mobilya ustalarından Zafer Aydın, 40 yıllık mesleki tecrübesini özel tasarımlara taşıdı, en üst sekmentte üretilen mobilyaları şimdi Aykar mobilya mağazası ile yaşamınıza değer katıyor.

10 Temmuz 2017 Saat: 08:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.068 kez okunmuştur

AYKAR MOBİLYA GEBZEDE AÇILDI
AYKAR MOBİLYA GEBZE'DE AÇILDI

“YAŞAMINIZ DEĞER KATAR”

Aykar Mobilya, Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No: 439 Adresinde açılan iki katlı satış mağazası şovrumunda üst sekment özel tasarım mobilyaları evlerini yeni dekore etmek ve çok farklı tasarımları görmek isteyenlerin uğrayacağı tek adres.

 

AÇILIŞI BAŞKANLAR YAPTI

Açılışı, Ardahan’dan özel davetli gelen, Hanak ilçesi Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya ve Damal İlçesi Belediye Başkanı Ergin Önal, Bağem-Barış Çevre yönetim kurulu başkanı Seymen Ateş, Köşklü Çeşme mahallesi muhtarı Mehmet Özdemir ve cadde esnafı birlikte yaptı. Açılış sonrası çeşitli ikramların yapılmasından sonra Aykar mobilyada şovrumunu gezen davetliler işletme sahibi Zafer Aydın ve Köksal Aydın kardeşlere teşekkür etti.

 

SİZİN İÇİN TASARLADIK

Aykar Mobilya genel müdürü ve işletme sahibi Zafer Aydın, “ 600 metrekare alanda kurulan, bir birinden farklı tasarım ve renklerde adeta rüyalarınızı süsleyecek ev mobilyaları için sadece uğramanız ve sonra tercihinizi değerlendirmeniz yeterli olacak. Mobilyadan öte yaşamınıza değer katan ürünleri sizin için tasarladık.” Dedi.

 

40 YILLIK MESLEK TASARIMLARI

Gebze’de yaklaşık 40 yıllık mobilyacılık birikimlerini en üst sekment tasarımları ile müşterilerine sunan mobilya ustası Zafer Aydın ve kardeşi Köksal Aydın “yeni nesil gençlerin tercih ettiği evi dekore etmek için yola çıktıklarını, üretilen ürünlerin günün koşullarına göre mobilyadan öte her şeyin en güzelini süsleyen evlerinizdeki keyfiyeti ve rahatınızı düşünerek üretilen mobilyaları satış mağazası ile şimdi size daha yakınız” dedi.


ÜST SEKMENT TASARIMLAR

Gebze’deki mobilya mağazalarından çok farklı üst sekmentte üretilen mobilyaların sergilendiği şovrumda bütün ürünler özel tasarım çalışmaları ile üretilerek satışa sunulmuş 10 personelin görev yaptığı Aykar Mobilyada görmeniz gereken çok şey var.

Özden DEMİRCİ

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑