whatsapp

Güncel

Başkan Şayir’den Berat Kandili mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Kandilin Dilovası’na, Türkiye'ye ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi.

28 Mart 2021 Saat: 05:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 789 kez okunmuştur

Başkan Şayir’den Berat Kandili mesajı
Başkan Şayir’den Berat Kandili mesajı

Ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bir süreçten geçtiklerini belirten  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Pandemi ile canla başla mücadele ettiğimiz bu süreçte devletimiz halkımızın sağlığı için her türlü tedbiri alırken, bizde Dilovası Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla halkımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah bu günleri geride bırakarak güzel günlere ulaşacağız. Bunun için halkımızdan belirlenen kurallara riayet etmelerini istiyoruz” dedi. 

Başkan Şayir, açıklamasının devamında “Berat Kandilimiz’i idrak edeceğimiz böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkında olmalıyız. Dayanışma ve yardımlaşma içinde hoşgörü, sabır, dostluk ve sevgiyle güzellikleri paylaşalım. 

Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, pek çok güzelliğin yaşandığı Ramazanı ayını müjdeleyen Berat Kandilimiz’i idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşayacağımız bu günlerde tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kandilini tebrik eder, Berat Kandilinin başta İslam Dünyası olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim” ifadelerine yer verdi. 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑