whatsapp

Güncel

CHP'Lİ BAŞKANLARDAN MUHTARLAR VE ESANAF ZİYARETİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve yönetim kurulu üyeleri Gebze’de vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemek için ziyaretlere mahalle muhtarlarından başladı.

24 Eylül 2020 Saat: 13:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.384 kez okunmuştur

CHPLİ BAŞKANLARDAN MUHTARLAR VE ESANAF ZİYARETİ
CHP'Lİ BAŞKANLARDAN MUHTARLAR VE ESANAF ZİYARETİ

CHP’li yöneticiler vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinlemek üzere başlattıkları ziyaretler kapsamında Gebze’de mahalle muhtarlarını ve çevre esnafı ziyaret etti.

CHP İL VE İLÇE YÖNATİMİ TAM KADRO

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Zeki Karakadılar, Gebze İlçe Yöneticileri, Gebze İlçe Kadın Kolu Başkanı Yaşa Erdoğan, Gebze Belediye Meclis üyeleri Şahin Yılmazel, Av. Saide Arslan ve Halil İbrahim Başçiftçi, eşliğinde Gebze'de muhtarlar ve esnaflarla bir araya geldi.

MAHALLE MUHTARLARINI VE ÇEVRE ESNAFI ZİYARET ETTILER

Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş, Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin Topçu, İnönü Mahallesi Muhtarı Dursun Karaboğa, Osman Yılmaz Mahallesi Muhtarı Musa Uslu, Mevlana Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öztürk, Köşklüçeşme Mahallesi Muhtarı Mehmet Altıntaş ve Mustafa Paşa Mahallesi Muhtarı Ayhan Baş’ı ve çevre esnafını ziyaret ederek bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑