whatsapp

Eğitim

DARICA FİNAL VELİ SEMPOZYUMUNA YOĞUN İLGİ

Eğitimdeki başarısı ve yaptığı sosyal projelerle adından söz ettiren Darıca Final Okulları 2.Veli Sempozyumu yoğun katılımla gerçekleşti. Sempozyuma yaklaşık 400 veli ve davetli katıldı.

19 Şubat 2018 Saat: 10:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.594 kez okunmuştur

DARICA FİNAL VELİ SEMPOZYUMUNA YOĞUN İLGİ
DARICA FİNAL VELİ SEMPOZYUMUNA YOĞUN İLGİ


Darıca Final Okulları tarafından gerçekleştirilen Veli sempozyumuna katılmak isteyen davetliler ve öğrenci velileri okul yöneticisi ve eğitim danışmanları tarafından karşılanarak konuşmacılara göre sınıflara yönlendirildi.

VELİ SEMPOZYUMUNA YOĞUN KATILIM

Darıca Final Okulları 2. Veli Sempozyumu Okul konferans ve eğitim salonlarında yaklaşık 400 davetlinin katılımı ile gerçekleşti.Sempozyuma Eğitimsen başkanı ve yönetim kurulu,Tema Vakfı Darıca ve Gebze yönetim kurulu,Yaşder yönetim kurulu,Bilkar Başkanı ve yönetim kurulu,Okul Aile Birlikleri Başkan ve yönetim kurulu,Darıca Final Eğitim kurumları kurucular kurulu,Darıca Final Okulları Okul İdarecileri,Çevre okulların müdür ve öğretmenleri, öğrenci velileri ve çevre halkı ve bölge basını yoğun ilgi gösterdi.

Sempozyuma gösterilen yüksek katılım nedeni ile salon katılımcılarla tıklım tıklım oldu.

 

KAYA , “ÖĞRENEREK GELİŞMEK""ÜRETEREK BÖLÜŞMEK "İLKEMİZDİR

Sempozyum öncesi bir konuşma yapan Kurucu Genel Müdür Murat Kaya, sempozyumun Öğrenci, Veli ve eğiticiler üzerinde çok önemine değindi, Öğrenen Öğretmen Murat Kaya herkesi eğitim konusunda duyarlı olmaya davet etti. Kaya, ” Bizler öğrenen okul ve öğrenen öğretmenleriz. Öğrenen aile çağdaş toplumun temelidir. Bilen ve biliyorum diyen aile ise çağdaş geleceğin engelidir. Onun içindir ki öğrenenler gelişir. Final Eğitim Kurumlarının yaklaşık 40 yıla yakın gelişim süreci "öğrenerek gelişmek""üreterek bölüşmek "tüm kurum paydaşlarını "öğrenme süreci içinde yetkinleştirmek" gayesi ile olmuştur. Dedi

 

KONUKLAR  İSTEDİĞİ KONUŞMACIYI  DİNLEDİ

Sempozyum Darıca Final Okullarında ayrı ayrı salonlarda branş ve niteliklerine göre gerçekleşti. Birbirinden değerli konuşmacıların sınıflarda eş zamanlı olarak  sunum yaptı. Öğrenci velileri ve sempozyuma katılan konuklar  istediği konuşmacıyı  sunum yaptığı salonda dinleyebilecek. Sabah 10-12 arası başlayan oturumda Prof. Dr. Betül Çotuksöken ‘Ailede İletişim’, Prof.Dr. Gencay Zavotçu ‘Okuma Kültürü ve Aile’, Dr. Ali Akdoğan ‘Sınavlar Neyi Ölçüyor, Neyi Ölçmüyor?’,  Uluslararası Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz ‘Tanıştırayım Evimizde ki Z Jenerasyonu Temsilcisi’, ve Yazar ve Eğitimci Haluk Öztekin ‘Öğrenci Başarısında Ailenin Rolü’ konularıyla öğrenci velilerini bilgilendirerek karşılıklı soru cevapla bilgi alışverişinde bulundular. Velilerin son derece memnun kaldıkları bu sempozyumun kısa aralıklarlka yapılmasıni ve tekrarını istediler.

KATILIMCILAR VE VELİLER SEMPOZYUMU DEĞERLENDİRDİLER

Sempozyum arası verilen dinlenme ve  ikram molasında konuşmacıları değerlendiren dinleyiciler eğitimin başarısı için seminerlerin çok faydalı olduğunu ve bundan sonra eğitim sürecinde aileleri önemli derecede bilgilendiren, öğrenci veli ilişkilerinde farklı bakış açıları kazandıran çalışmaları değerlendirme fırsatı bulduğumuz bu sempozyumlardan faydalnmaya devam edeceklerini belli aralıklarla eğitimin böyle seminerlerle sürmesini talep ettiler.

ÖZGÜR BOLAT’TAN MÜKEMMEL SUNUM

Sempozyuma Final Okulları Eğitim Danışmanı Özgür Bolat ‘Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir”, konularıyla konuşmacı olarak katıldığı 2.veli sempozyumuna yoğun ilgi gösteren veliler seminer salonuna sığmadı. yaklaşık 400 velinin katılım gösterdiği sempozyumda çok önemli bilgilerle velileri buluşturan Eğitim Danışmanı Özgür Bolat, Öğrenmenin ve doğru bilgilerle çocuk eğitiminin önemine değinerek velileri test etti. Sempozyumda karşılıklı bilgi alışverişinde oldukça samimi geçen sunumda veliler öğrenmenin doğru adreste ve doğru yerde alınmasına kanaat getirerek Final Okulları Eğitim Danışmanı Dr.Özgür Bolat ve Genel Müdür Murat Kaya’ya teşekkür ettiler.

EĞİTİMCİLER İÇİN TEMA ORMANINDA AĞAÇ DİKTİRDİ.

Darıca Final Okulları Kurucu Genel Müdürü Murat Kaya Eğitim Danışmanı Özgür Bolat’ın sunumu öncesi 2.Veli Sempozyumuna katılan eğitimcilerin adına Tema Vakfı Ormanında bir ağaç diktirerek adlarına dikilen ağaçların belgelerini okul yöneticileri tarafından verilmesi ile bir başarının daha altını çizerek katılımcılara ve velilere teşekkür etti.

7.GÜN HABER

Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑