whatsapp

Güncel

DARICA FİNALDEN AİLE BİRLİĞİ YEMEĞİ

Darıca Final Eğitim Kurumları Aile Birliğinin düzenlemiş olduğu yemek programına veliler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen yemekli gecede veliler, öğretmenler ve okul idarecileri gönüllerince e

13 Kasım 2017 Saat: 18:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.054 kez okunmuştur

DARICA FİNALDEN AİLE BİRLİĞİ YEMEĞİ
DARICA FİNALDEN AİLE BİRLİĞİ YEMEĞİ

DAYANIŞMA VE GÖNÜLLER DOLUSU BİR GECE

Darıca Final Eğitim Kurumları Aile Birliğinin Darıca Elit Otel’de düzenlediği yemek programına öğrenci velileri muhteşem bir gecede birlikteliklerinden söz ettirdi. Canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam eden yemek programına katılan veli ve yöneticiler gönüllerince eğlendi.

İSTİKLAL MARŞI HEP BİRLİKTE OKUNDU

Başarılı Çalışmaları ve etkinlikleri ile bölgenin eğitimdeki önemli kurumlarından Darıca Final Okulları Aile Birliği yemek programı müzik öğretmeni Çiğdem Dilek yönetiminde İstiklal Marşının hep birlikte okunmasıyla başladı.

KAYA, DAYANIŞMANIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Gecede Darıca Final okulları kurucu temsilcisi ve genel müdürü Murat Kaya yaptığı konuşmada aile birliğine teşekkür ederek okul ve veli işbirliğinin önemi üzerinde önemli açıklamalarda bulundu. Kaya, “Her geçen gün büyüyen Darıca Final ailesi eğitim- öğretim etkinliklerinin yanı sıra bu ve benzeri etkinliklerle kurumsal kaynaşmaya değer katmaktadır.” Dedi. Gecede öğrenci velisi Bülent Ceylan ve Öğretmen Duygu Güneş'in yaş günü dolayısıyla kutlama pastası kesilerek sürpriz yapıldı.

AİLE BİRLİĞİNDEN DAYANIŞMA TEŞEKKÜRÜ

Darıca Final Anadolu Lisesi Aile Birliği Başkanı Servet Yalçın ve Darıca Final İlkokul ve ortaokul Aile Birliği Başkanı Sevgi Kuman gecenin önemine değin birer konuşma yaparak yönetim kurulu ile katılımcıları selamladılar. Dayanışmanın önemli birlikteliğini samimiyetleri ile ortaya koyan aile birliği yöneticileri geceye katılanları kapıda karşıladı ve katılanlarla yakından ilgilendiler.

GECEYE YOĞUN KATILIM

Aile Birliği yemek programına  Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca Gençlik kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Darıca Final Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Murat Kaya,  Darıca Final Okulları yönetim kurulu üyesi İsmail Ramazanoğlu ve Hülya Şirin, Darıca Final Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Ababay, Darıca Final Orta Okulu Müdürü Murat Zengin, Darıca Final İlkokulu Müdürü Ceyda Ramazanoğlu, Okul yönetim kurulu, okul idarecileri, öğretmenler ve 7.Gün Haber sitesi sahibi Gazeteci Özden Demirci ve Darıca Gazetesi Sahibi Erol Polat katıldı.

TÜRKÜLERİYLE GECEYE RENK KATTILAR

Etkinlik, Sosyal Faaliyetler ve Eğitim Liderliğinin yanı sıra büyük projeleri ile adından sıkça söz ettiren başarılı eğitimci öğretmen Murat Kaya halk müziğiyle olan  bağlantısını gecede bir birinden güzel türküleri çalıp okuması ile adeta salona coşku kattı. Kaya veli ve öğretmen dayanışmasında işte biz buyuz dedi.Gecede okul öğretmenlerinden Canan Abdulllatif ve Beybin Polat söyledikleri şarkı ve türkülerle geceye renk kattı. Yemek canlı müzik eşliğinde devam ederken veliler ve öğretmenler pistten inmedi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşan yöneticiler halaya ve horona doymadı.

Geceye katılan veliler organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

Özden DEMİRCİ

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑