whatsapp

Güncel

DEMİRCİLER ASKER UĞURLADI

Eşrefbey ilkokulunda öğretmen Binali Demirci oğlu İlhan'ı Askere gönderdi. Gebze'de yoğun bir nüfusa sahip Demirci ailesi İlhanı birliğine coşkuyla uğurladılar.

7 Nisan 2019 Saat: 12:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.817 kez okunmuştur

DEMİRCİLER ASKER UĞURLADI
DEMİRCİLER ASKER UĞURLADI

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Gebze'de Nüfus yoğunluklarıyla bilinen en kalabalık ailelerden Demirciler vatanı görevini yerine getirecek yeğenleri ilhana süpriz uğurlama töreni gerçekleştirdi. Amcaoğulları kuzenleri İlhan için düzenledikleri yolculama programında  türküler ve halaylar eşliğinde terminalde otobüse bindirerek birliğine yolcu etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Osmanyılmaz mahallesi Kadıoğlu caddesinde ikamet eden Öğretmen Binali Demirci ile Gispir hastanesinde görevli hemşire Aysel Demirci'nin Askere gidecek biricik oğulları TÜBİTAK Bilgemde Bilgisayar mühendisi İlhan için bir araya gelen Demirci ailesinin gençlerinin sürpriz asker uğurlamasından duydukları memnuniyeti ifadelerle anlatamayacakları kadar mutlu olduklarını ilettiler.

Asker uğurlamasına katılan Demircilerin gençlerini evde ikramlarla karşılayan Anne Aysel Demirci'nin oldukça duygulu ve bir o kadarda heyecanlı olduğu gözlenirken baba Binali Demirci, "benim babam dört yıl askerlik yapmış ne olmuş ki, benim oğlumda gidecek vatan hizmetini yapıp gelecek allah herkese bu mutluluğu yaşatsın" dileğinde bulundu.

Demirci ailesinin gençleri halaylarla türkülerle evden aldıkları İlhanı otobüs terminaline getirerek hep birlikte kışlasına yolcu ettiler. 7.GÜN HABER adına yeğenimiz İlhan'a hayırlı teskereler diliyoruz.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑