Sağlık

FARABİ BAŞHEKİMİ GÜNEŞİ ZİYARET ETTİK

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Güneş’i 7.GÜN HABER İmtiyaz sahibi ve Genel yayın yönetmeni Gazeteci yazar Özden Demirci ziyaret etti.

24 Mart 2019 Saat: 22:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.776 kez okunmuştur

FARABİ BAŞHEKİMİ GÜNEŞİ ZİYARET ETTİK
FARABİ BAŞHEKİMİ GÜNEŞİ ZİYARET ETTİK

Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Güneş ile bir süre görüşen Gazeteci Özden Demirci, Eğitim ve Araştırma hastanesi olduktan sonra yapılan yenilikler ve hastanenin genel durumları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Başhekim Güneş, hastanede yeni ünitelerin açıldığını ve bu ünitelerde branşlarında uzman hekimlerle hastalara hizmet vermeye başladıklarını servislerde ve hastane genelinde görülen eksikliklerin tespit edilerek giderildiğini, başhekim yardımcıları ve teknik heyeti ile sürekli çalışmalar yapılarak daha iyi olmaya hastaların ve hasta yakınlarının memnun olması için çalıştıklarını belirtti.

Başhekim Güneş, “sağlık hizmetlerinde kusur istemiyorum herkese elimden geldiği kadar arkadaşlarla birlikte yardımcı olmaya, bölgede daha iyisi olamaya çalışıyoruz” dedi.

7.GÜN HABER Genel yayın yönetmeni Gazeteci Özden Demirci ile görüşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Güneş, 7.GÜN HABER’in sağlık haberlerine gösterdiği hassasiyet için ayrıca teşekkür etti. Başhekim Güneş, kapım sağlık konusunda herkese açıktır dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑