whatsapp

Güncel

GÖKSEL AYDIN BAŞKAN MUZAFFER BIYIK’I ZİYARET ETTİ

GÖKA Marmara Mak.San.ve Tic. A.Ş ve Çelebihan Baklavaları G&M grup yönetim kurulu başkanı Göksel Aydın Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret etti.

28 Ocak 2021 Saat: 13:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.724 kez okunmuştur

GÖKSEL AYDIN BAŞKAN MUZAFFER BIYIK’I ZİYARET ETTİ
GÖKSEL AYDIN BAŞKAN MUZAFFER BIYIK’I ZİYARET ETTİ

AYDIN, İŞLETMELERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Çelebihan Baklavaları Gebze şubesi açılış sonrası kurumsal programlar dahilinde kamu ve özel sektöre bağlı kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdüren  Gebze’li genç iş adamı Göka Marmara Mak.San.ve Tic. A.Ş ve Çelebihan Baklavaları G&M grup yönetim kurulu başkanı Göksel Aydın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile bir süre görüşerek ülke ekonomisi ve Pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılar ile işletmeleri hakkında bilgi verdi.

“YENİ PROJEMİZ İLE TURİZM KENTİ OLACAĞIZ”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyaretin önemine değin yaptığı konuşmada, Belediye olarak halkımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz, Bu yazın çok güzel geçeceğini, ekonomide büyük bir toparlanma olacağını bekliyorum. Pandemi sürecinde kurumlar ve toplum olarak beklenmeyen sıkıntılar yaşadık bunlarıda atlatacağız Metro çalışmaları sonrası Darıcamız daha güzel olacak sahilimiz yeniden canlanacak eski günlerde yaşanan güzellikleri artamayacak yeni projelerimiz ile halkımıza daha yakın olacağız. Darıca millet bahçesiyle ve çok önemli olan bir projemiz Auqa parkımızla nüfusumuzdan fazla insanımızı Darıca’da ağırlayacağız Darıca işte o zaman turizm şehri olacak değerlerimiz o zaman artacak inşallah. Bu süreçte anlayışlarından ötürü Darıca halkına teşekkür ediyorum” dedi

AYDIN, “BAŞKAN DARICA İÇİN HERŞEY” TEBRİK EDİYORUM”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın bölgedeki çalışmalarından mutlu olduğunu belirten iş adamı Göksel Aydın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “ Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’ın samimi sohbetiyle gösterdiği ilgiden mutlu olduk. Yerel yönetimlerin çalışmalarına olanaklar dahilinde sahip çıkmak ve destek vermekte bizi mutlu eder. Yeni projeleriyle Darıca’da konaklayacak veya günü birlik ülkemizin çeşitli yörelerinden gelecek vatandaşların Darıca’yı tanıması hepimizi mutlu eder başkanımızı tebrik ediyorum” dedİ. GÖKA Marmara Mak.San.ve Tic. A.Ş ve Çelebihan Baklavaları G&M grup yönetim kurulu başkanı Göksel Aydın'a basın danışmanı Özden Demirci eşlik etti.

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑