whatsapp

Güncel

GÖKSEL AYDIN DARICA KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

Göka Marmara Mak.San.ve Tic.A.Ş ve Çelebihan Baklavaları G&M grup yönetim kurulu başkanı Göksel Aydın Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret etti.

7 Ocak 2021 Saat: 20:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.769 kez okunmuştur

GÖKSEL AYDIN DARICA KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ
GÖKSEL AYDIN DARICA KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ

GÖKSEL AYDIN KAYMAKAMI BİLGİLENDİRDİ

Çelebihan Baklavaları Gebze şubesi açılış sonrası kurumsal programlar dahilinde kamu ve özel sektöre bağlı kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdüren  Gebze’li genç iş adamı Göka Marmara Mak.San.ve Tic.A.Ş ve Çelebihan Baklavaları G&M grup yönetim kurulu başkanı Göksel Aydın, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ile bir süre görüşerek işletmeleri hakkında bilgi verdi.

KAYMAKAM YÜKSEL KARA TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Gebzeli iş adamı Göksel Aydın’ın gerçekleştirdiği ziyaretin önemine değin yaptığı konuşmada, Genç iş adamı Göksel Aydın’a ekonomiye verdiği katkılardan ötürü teşekkür etti.

AYDIN, “KAYMAKAMIN SAMİMİYETİ MUTLU ETTİ”

Göksel Aydın, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları belirti, “ Darıca Kaymakamı devlet adamlılığına yakışır bir şekilde samimiyeti ile bizi karşılayarak önce bölgemiz sonra işletmelerimiz hakkında bilgi alışverişinde bundu. İşletmelerimizde yaptığımız işlerimizin önemine değinen Kaymakamımıza gösterdiği ilgiden ötürü çok teşekkür ediyorum. Samimiyeti bizi mutlu etti.” Dedi  7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑