whatsapp

Güncel

GTO'DAN "TABLET KAMPANYASI"

Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu başkanı Nail Çiler, üyelerine yaptığı çağrı ile yeni eğitim döneminde eğitime başlayan öğrencilere "Bir Tablet'de senden olsun" Tablet kampanyasını başlatarak destek vermeye davet etti

28 Eylül 2020 Saat: 11:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.195 kez okunmuştur

GTODAN TABLET KAMPANYASI
GTO'DAN "TABLET KAMPANYASI"

Değerli Üyelerimiz;

Eğitime sağladığımız her destek, geleceğimizi yeşerten bir tohumdur. Ülkemizin teminatı ve umudu çocuklarımızı da en iyi şartlarda geleceğe taşımak hepimizin görevidir.

Gebze Ticaret Odası olarak bu düşünceler doğrultusunda öğrencilerimize desteklerimizi sürdürüyor, onların eğitim süreçlerinde yanlarında olma gayretiyle çalışıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz süreç dolayısıyla çocuklarımız bu yıl eğitim-öğretim yılına farklı bir başlangıç yaptılar. Bizler de; “Uzaktan Eğitim” dediğimiz kavram ile karşı karşıya kaldığımız bu dönemde, erişim imkanı bulamayan çocuklarımızın önemli bir eksikliği olan tablet ihtiyacını karşılama düşüncesiyle “Bir Tablet de Senden” kampanyamızı başlattık.

Siz değerli üyelerimizin desteğini yakından hissedeceğimize olan sonsuz inancımızla, hep birlikte el ele vererek daha çok çocuğumuza erişim imkanı sağlayacağımızı biliyoruz. Yapacağınız bağışlarla daha fazla sayıda tableti daha fazla öğrencimize ulaştıracak, onlara önemli bir katkı sağlamış olacağız.

Geleceğin en iyi bilim insanlarının, mühendislerinin, sanatçılarının, özetle; eğitimli insan kaynağının yetiştirilmesi için bir adım da sizden olsun!

Tüm üyelerimizi uzaktan eğitime erişim imkanı bulamayan öğrencilerimize destek olmaya davet ediyor, sağlıklı günler diliyoruz…

Kampanyamıza destek olmak için lütfen tıklayınız

https://www.gebzeto.org.tr/tablet-kampanyasi/

Sevgi ve saygılarımla…


Nail ÇİLER
Yönetim Kurulu Başkanı
Gebze Ticaret Odası

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑