whatsapp

Güncel

MARET AİLESİ GELENEĞİ BOZMADI

Maret entegre et tesislerinde çalışma ruhuna ve ahlakına bağlı idari bölüm çalışma arkadaşları geleneksel kahvaltı programında bir araya geldi.

25 Şubat 2020 Saat: 13:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.541 kez okunmuştur

MARET AİLESİ GELENEĞİ BOZMADI
MARET AİLESİ GELENEĞİ BOZMADI

 


Ülkemizin en büyük entegre et tesisi Maret A.Ş’de Genel müdüründen santral görevlisine kadar genel idare kadrolarının çeşitli kademelerinde  görev alan beyaz yakalı olarak adlandırılan mesai arkadaşlarının 35 yıllık dostlukları her yıl birkaç kez bir araya geldikleri özel günlerde geçmişi yad ederek hasret giderme programlarına devam ediyor.

KAHVALTIYA YOĞUN İLGİ

Maret’in idari yöneticilerinden Ferhan Durak ve Bayram Demir’in Kartal Atalar sahil yolunda bulunan Közde Kanat Restoranda Maret’in emektarlarının geleneksel sabah kahvaltısı programında eski çalışma arkadaşları birlikte sabah kahvaltısı yaptı. Maret’te görev yapmış eski çalışma arkadaşlarının bu güzel birlikteliği geçmişin anılarının yeniden yaşanmasına vesile olduğu görüldü. Kahvaltıya gösterilen yoğun ilginin bu dostluğun ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

KATILAMAYANLAR MESAJ İLETTİ

Sabah kahvaltısıyla başlayan bu güzel buluşmaya görevleri ve mazeretleri nedeniyle katılamayanların mesajları ve canlı bağlantıları herkesi duygulandırdı. Bu güzel programın çok muhteşem olduğunu dile getiren Maret ailesi bireyleri her şeyin bu bağlılıkla çok güzel sürdüğünü bu dostluğun hiçbir şekilde bozulmadan devam ederek yaşatılması için çaba sarf edeceklerini bildirdiler.

VARDAR SÜRPRİZ YAPTI

Programa sürpriz olarak katılması beklenen bir misafirin olduğu söylemi ile meraklı bekleyişlerini sürdüren Maret ailesini gerçekten şaşırtan ailenin değişmeyen güler yüzü İzmir’den gelerek programa katılan Mustafa Vardar’ı aralarında görenler uzun süre şaşkınlıklarını gizleyemediler.

TARIK KAYAR’DAN CANLI  İLETİŞİM

Kahvaltılı buluşma programına mazereti nedeniyle katılamayan Namet yönetim kurulu başkanı Tarık Kayar Canlı bağlantıyla bu organizasyondan son derece mutlu olduğunu organizasyonu gerçekleştirenlere ve katılan bütün arkadaşlara teşeşekkür ettiğni bildirmesi aileyi mutlu etti.

MARET’İN BAYRAM ABİSİ

Yaptığı konuşma ile herkesi duygulandıran Maret’in Bayram abisi bu güzel programa imzasını koymakla yetmedi herkesle masa masa gezerek sohbet etti hizmetin kusursuz verilmesi için çaba sarf etti her şeyden daha önemlisi salona hazırlanan yaş günü masası etrafına davet ettiği ailenin birkaç bireyinin sürpriz doğum gününü kutladı.

AİLEDEN KOÇ VE KAYAR AİLESİNE TEŞEKKÜR

Geleneksel Kahvaltıya katılan Maret Ailesinin bireyleri verdikleri mesajda, Maret’te başlayan dostluk ilişkileri, aile bağları ve ahlakıyla geride tam 25 yıllık değişmeyen dostluğun sürdürülmesine vesile olan Koç Ailesine ve Kayar Ailesine teşekkür ettiklerini açıkladılar.

PROJE UZMANI FERHAN DURAK VE BAYRAM DEMİR’İN GÜCÜ

Maret’in sosyal program ve çalışmaları ile herkesin gönlünde yeri olan Ferhan Durak ve Bayram Demir’in zaman zaman bildirimleri ile paylaşımlara cevap veren Maret ailesi grubu içinde bulunan arkadaşların bir araya gelmelerinde güzel buluşmalarla geçmişin yad edilmesine devam edeceklerini bildirmeleri ile ne kadar büyük bir dostluğun olduğunu gösterdi. Sosyal medya üzerinden herkesin yanında olan sorunları ile yakından ilgilenen, hastalıkta ve mutlu günlerinde her zaman arkadaşlarının yanlarında olan Ferhan Durak ve Bayram Demir’in bu dostluklarının hiç bir şekilde değişmeden süreceği görüldü. Bu bağlılğın hiç bir şirket ve iş yerinde örneğinin dahi gösterilememesi ile dikkatleri üzerine çeken "MARET AİLESİ" bu kadar büyük dostluğu Marettte edinilen birlik, beraberlik dostluk ve orada edinilen güven duygusu ile devam ettiğini ve bundan böylede süreceğini açıkladılar.

HABER : 7.GÜN HABER / Özden DEMİİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑