whatsapp

Güncel

Turan Baş İftarda Komşularını Ağırladı

Çayırova’nın tanınmış ve sevilen en eski esnaflarından hayır sever genç iş insanı Turan Baş, 6.sını düzenlediği aile iftarında aile dostlarını ve komşularını ağırladı.

20 Mart 2024 Saat: 09:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 592 kez okunmuştur

Turan Baş İftarda Komşularını Ağırladı
Turan Baş İftarda Komşularını Ağırladı

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

GELENEK DEVAM ETTİ

Mübarek Ramazan ayında verdiği iftar yemekleriyle, yaptığı hayır ve yardımlarla bilinen genç iş insanı Turan Baş 6.sokak iftarında sevenleriyle bir araya gelerek geleneklerini sürdürdü. Baş, ailesi iftara özel ikramlarıyla misafirlerini ağırladıkları Gebze Yenikent Mahallesinde verdikleri sokak iftarında komşularıyla ve sevenleriyle bir arada olmaktan mutlu olduklarını belirtti.

SOKAK İFTARINA YOĞUN İLGİ

Bölgemizin sevilen ve tanınan iş insanı Turan Baş’ın Mübarek Ramazan ayında verdiği geleneksel iftar yemeğine Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş ve muhtar azaları eşleriyle katıldı. Sokak iftarına katılan davetli aileler iftar yemeğinden sonra çay muhabbetinde keyifli anlar yaşadı. Yeniden bir araya gelen eski komşular ve arkadaşlar  geçmişi yad ettiler.

TURAN BAŞ VE EŞİ TEŞEKKÜR ETTİ

Davetlilerle bire bir ilgilenen Turan Baş ve eşi geleneksel 6. İftar programı sonrası herkese teşekkür etti. Turan Baş yaptığı açıklamada, “ Geleneksel hale getirdiğimiz fakat pandemi nedeniyle ara verdiğimiz iftar yemeğini yeniden vermekten mutluyuz çünkü komşularımızla, arkadaşlarımızla ailece bir araya gelmek bizi mutlu ediyor, bizi kırmayarak iftarımıza katılan dostlarımla geçmişin anılarını tazeliyoruz bu nedenle herkese tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑