whatsapp

Kültür/Sanat

2. Darıca Kitap Fuarı start alıyor

Darıca Belediyesi’nin kitapseverler için düzenlediği ve hazırlıkların tamamlandığı Darıca 2. Kitap Fuarı, başlıyor. 21-29 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan ve tanınmış yazarları ağırlayacak olan kitap fuarı, imza günleri, söyleşiler ve konfer

20 Mart 2022 Saat: 14:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 646 kez okunmuştur

2. Darıca Kitap Fuarı start alıyor
2. Darıca Kitap Fuarı start alıyor

Darıca Belediyesi’nin kitapseverler için düzenlediği ve hazırlıkların tamamlandığı Darıca 2. Kitap Fuarı, başlıyor. 21-29 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan ve tanınmış yazarları ağırlayacak olan kitap fuarı, imza günleri, söyleşiler ve konferanslarla kitapseverlere unutulmaz bir fuar deneyimi yaşatacak.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla bölgenin önemli bir ihtiyacını gidermesi amacıyla düzenlenen Kitap Fuarı bir kez daha kitapseverleri buluşturacak. İlki 2020 yılında yapılan ve binlerce kişiyi ağırlayan kitap fuarı yine kitapseverlerin buluşma adresi olacak. Büyük ilgi görmesi beklenen Darıca Belediyesi 2. Kitap Fuarı, 21-29 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. 21 Mart Pazartesi günü protokolün de katılımıyla gerçekleşecek açılış töreni ile birlikte kitapseverler yayınevlerinin stantlarını gezerek kitap alabilecekler.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Darıca Belediyesi tarafından kısa bir süre öne açılan ve etkinliklerin yeni adresi olan Darıca Kapalı Pazarı alanında hazırlıklar tamamlanırken 2. Darıca Kitap Fuarı, 100 yayınevi, 1 milyon kitap ve birçok tanınmış yazara ev sahipliği yapacak. Sadece Darıcalıları değil bölgedeki kitapseverleri de buluşturacak olan Darıca Kitap Fuarı, hafta içi 09.00-20.00 ve hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Konferanslar, söyleşiler ve imza günleri etkinliği ile kitapseverlere unutulmaz bir fuar deneyimi yaşatacak olan Darıca Kitap Fuarı, Mete Yarar, Bekir Develi, Nedim Şener, Hatice Kübra Tongar, Şermin Yaşar ve Alişan Kapaklıkaya gibi birçok tanınmış yazara ev sahipliği yapacak.

İLK GÜN ALİŞAN KAPAKLIKAYA KİTAPLARINI İMZALAYACAK

İmza günleri ve söyleşi programları da belli olurken Darıca Kitap Fuarı ilk gün tanınmış yazar Alişan Kapaklıkaya’yı konuk edecek. Kapaklıkaya, Darıca Kapalı Pazar Alanında saat 16.00’da kitapseverler için sevilen kitaplarını imzalayacak. Alişan Kapaklıkaya ardından Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde  saat 19.00’da düzenlenecek söyleşi programı ile Darıcalılarla buluşarak anılarını ve tecrübelerini paylaşacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑