whatsapp

Yaşam

34 YIL SONRA MEZUN OLDUKLARI FAKÜLTEDE BULUŞTULAR

Dokuz Eylül (Ege) Üniversitesi İşletme Fakültesi 1982 yılı mezunları 34 yıl aradan sonra okulun terasında bulunan restaurantta buluştular.

8 Aralık 2016 Saat: 18:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.685 kez okunmuştur

34 YIL SONRA MEZUN OLDUKLARI FAKÜLTEDE BULUŞTULAR
34 YIL SONRA MEZUN OLDUKLARI FAKÜLTEDE BULUŞTULAR

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olan 20 Üniversiteli arkadaş 34 yıl sonra mezun oldukları okulun bahçesinde buluşmanın heyecanını yaşadılar. Çeşitli şehirlerden gelerek ellerinde bulunan yıllık resimlerine bakarak birbirlerini tanıyan ve kısa sürede kaynaşan, öğrencilik yıllarında yaşanan anılarıyla adeta gençliklerini yaşayan arkadaş grubu bol bol sohbet ettikleri okullarında dolu dolu bir gün geçirdiler.

Gazetemiz yazarlarından Bayram Demir'inde içinde olduğu üniversiteli arkadaşlar geçmişi yad ederek hem hasret giderdiler, hemde bundan sonra daha kapsamlı buluşmanın programını yaptılar.

Yıllar sonra bir araya toplanmanın heyecanı ile günün nasıl geçtiğinin farkında olmadan  ayrılığın hüznünü yaşayan Fakülteli arkadaş grubu aynı heyecanın yaşanacağı bu buluşmalarının devamlılığını sağlayacaklarını bildirdiler

www.yedincigunhaber.com olarak köşe yazarımız Bayram Demir’in öncülüğünde gerçekleşen 1982 mezunlarına daha nice buluşmalar ve sağlıklı yaşamalar dileriz.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑