whatsapp

Eğitim

41 ÜNİVERSİTE, DARICA’YA GELİYOR

Ev sahipliğini Darıca Final Okulları’nın yapacağı büyük organizasyonla Türkiye ve KKTC’den seçkin tam 41 üniversite 16 Aralık günü Darıca’ya gelecek.

9 Aralık 2016 Saat: 09:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.822 kez okunmuştur

41 ÜNİVERSİTE, DARICA’YA GELİYOR
41 ÜNİVERSİTE, DARICA’YA GELİYOR

Darıca Final Okulları yönetim kurulu adına Kurucu Temsilcisi Murat Kaya ve okulun ortaklarından İsmail Ramazanoğlu etkinlik daveti için ziyaretlerini sürdürüyor.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Darıca Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve Darıca Gazetesi’ne ziyaretlerde bulunan

Darıca Final Okulları yönetim kurulu adına Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Murat Kaya ile okulun ortaklarından İsmail Ramazanoğlu etkinlik davetiyesini verdiler.

DAVET GEBZE'DE DEVAM ETTİ

Darıca Final Okulları yönetim kurulu adına kurucu temsilcisi ve genel müdür Murat Kaya beraberindeki okul yöneticileri ile birlikte Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker'e ve Gebze ileç Milli eğitim müdürü Durak Demirel'e etkinlik davetiyesini verdiler.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑