whatsapp

Siyaset

ADALET PARTİSİ (AP) KOCAELİ’NDE BÜYÜK AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Adalet Partisi 1Ekim 2016 Cumartesi günü saat 13:00’de Ömerağa Mahallesi, Dündar Çiğit Sokak, Bilgisu İş Hanı (Altınnal Otel karşısı) Kat:5 İzmit-Kocaeli adresinde açılışa hazırlanıyor.

30 Eylül 2016 Saat: 10:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.389 kez okunmuştur

ADALET PARTİSİ (AP) KOCAELİ’NDE BÜYÜK AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
ADALET PARTİSİ (AP) KOCAELİ’NDE BÜYÜK AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

9 Ekim 2015 tarihinde, Vecdet Öz önderliğinde, 92 kurucu ile kurulan Adalet Partisi’nin başkanlığını Vecdet Öz yapmaktadır. 32 Genel Başkan Yardımcısı, 19 Başkan Yardımcısı, büyük ve tecrübeli bir kadro ile çalışmalarına hız verdi.

Adalet Partisi, 17 ilde tüm örgüt hazırlıklarına devam ederken, 38 ilde tüm örgütlenmelerini bitirmiştir. Toplamda 55 ilde çalışan AP, en kısa zamanda kalan tüm illerde örgütlenmelerini bitirmek istediklerini belirtti.

Adalet Partisi 1Ekim 2016 Cumartesi günü saat 13:00’de Ömerağa Mahallesi, Dündar Çiğit Sokak, Bilgisu İş Hanı (Altınnal Otel karşısı) Kat:5 İzmit-Kocaeli adresinde açılışa hazırlanıyor.

AP Kocaeli İl Başkanı, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Banu Usta

Adalet Partisi, Kocaeli’nde güçlü bir kadın, Banu Usta’nın ellerinde şekilleniyor. Güçlü bir kadro ile çalışan Usta 1978 İzmit doğumlu olup SMMM olarak çalışmaktadır. Banu ‘’İl Başkanlığı açılışına tüm halkımızı davet ediyoruz ve bizi desteklemelerini bekliyoruz. Yeni bir arayış bekleyen ülkemizde, partimiz, eski AP’lileri yine ve yeniden partiye davet ederken “Büyük Türkiye’’, Eğitimli ve Zengin Millet İçin Güçlü Devlet”, ‘’Herkes İçin Eşit Adalet ve Hakça Paylaşım’’ hedeflerini benimseyen her vatandaşımızı aramızda görmek istediklerini’’ belirtti.

Gençlik Bizim Geleceğimizdir

Parti Proğramı’nın Siyasi Bölümü’nde 5 numaralı başlıkta ‘’Gençlik Bizim Geleceğimizdir’’ yazmaktadır. Ülkemizin geleceğini gençlerde görmem hasebiyle bu başlığı sizinle ğaylaşmak istedim.

‘’Adalet Partisi gençlerin siyasete aktif katılımının güçlendirmesini planlamıştır. Gençliğin en büyük sorunu işsizlik ve ucuz işgücünü kullanarak insan sömürüsü politikaları ile mücadeledir. Devlet yatırım yaparak gençlere iş imkanı yaratacaktır. Açık Öğretim Fakültelerini TAMAMEN ÜCRETSİZ yapacağız. Lisans burslarının miktarını ve sayısını arttıracağız. Gelir düzeyi düşük olan öğrencilerimize vereceğimiz karşılıksız bursun sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Eğitimde AB ile daha fazla entregre olarak Avrupa’dan daha çok öğrencinin Türkiye’ye ve Türkiye’den daha fazla öğrencinin Avrupa’ya gitmesinin önü açılacaktır.

Devletin görevi vatandaşına ülke çapında eşit kalitede ve parasız eğitim sağlamaktır. Türkiye gençliğinin sorunları gün geçtikçe artmaktadır. Bununla beraber çözüm yollarıda daraltılmaktadır. Bu doğrultuda gençlerimize her konuda maddi manevi destek vermek partimizin öncelikli hedeflerindendir. Çünkü gençlerin sorunları toplumun sorunlarından bağımsız değildir. Devletin diğer görevi ise üniversite öğrencilerine öğrenci nüfusu kadar kaliteli temiz ve ucuz yurt temin etmektir. Partimiz iktidara gelince 2 yıl içinde TOKİ’ye verilecek talimatla üniversitelerde yurt sorunu diye bir sorunu bırakmamayı ayrıca, beslenme, spor ve sosyal faaliyet problemi olmayacağına partimizin temel politikası olarak hedefledik. İnsan haklarına aykırı çocuk işçi ve çocuk emeği sömürüsüne son verilmesi, SGK’sız kimsenin çalıştırılmaması, çocuk haklarının korunmasının temel alınması gerektiği yaklaşımıyla, çocukların şiddet, ihmal, her türlü istismar, kötü muamele ve ayrımcılıktan korunması, başta eğitim ve sağlık olmak üzere tüm kamu hizmetlerinde eşit ve parasız yararlanmasını sağlamak partimizin politikasıdır.

Üniversite gençliğinin hem burs imkanları ve hem de burs ücretleri arttırılacaktır. Yurt dışında ve yurt içinde Yüksek Lisans (3 yıl) ve Doktora (5 yıl) yapmak isteyenlere daha fazla burs imkânı sağlanacaktır. Ayrıca, doktora sırasında tam burslu olarak 1 yıl yurt dışına gönderilecektir.

Çağımızın gerek iş yapma, gerek kültürel ve eğitim amaçlı olarak en etkin medyası, internet üzerinden kullanılan sosyal medya ve profesyonel web sayfalarıdır. ’’İnternet yaşamdır’’ sloganı ile düşünce özgürlüğünün en önemli mecrası haline gelmiş internet özgürlüğü ve sosyal medya kullanım hakları bireyin en doğal hakkı olup sansürlerle, insan hakları gibi, kısıtlanamaz’’ düşüncelerine yer vermişler.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑