Yaşam

Adana'da Altın Koza'nın jürisi belli oldu -

Altın Koza Film Festivali jürisi belli olurken, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın başvuruları 10 Ağustos'a kadar devam edeceği duyuruldu.ADANA (İGFA) - Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri başkanlığını, yönetmen ve  senarist Ö...

8 Ağustos 2022 Saat: 11:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 258 kez okunmuştur

Adana'da Altın Koza'nın jürisi belli oldu -
Adana'da Altın Koza'nın jürisi belli oldu -

Altın Koza Film Festivali jürisi belli olurken, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nın başvuruları 10 Ağustos'a kadar devam edeceği duyuruldu.

ADANA (İGFA) - Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri başkanlığını, yönetmen ve  senarist Özcan Alper’in  üstleneceği Adana Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen, 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde , yapımcı ve festival programcısı Julia Sinkevych, oyuncu Nazan Kesal, oyuncu Levent Özdilek, görüntü yönetmeni Gökhan Atılmış, müzisyen Fahir Atakoğlu , yazar ve akademisyen Prof. Dr. Umut Tümay Arslan jüri üyesi olarak yer alacak.

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde bu yıl filmler;  Ulusal Uzun Metraj, Belgesel, Uluslararası Kısa, Ulusal Öğrenci Kısa ve Adana Kısa Film bölümlerinde yarışacak.

Dünya sinemasından seçkiler, özel gösterim bölümleri, belgesel gösterimleri, söyleşiler, atölye çalışmaları, sinema sempozyumu , çocuklarla sinema bölümü, ve sergiler festival kapsamında sanatseverlerle buluşacak.

Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması başvuruları 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Yarışma yönetmelik ve başvuru formlarına  https://altinkozaff.org.tr/  linkinden ulaşılabilir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑