whatsapp

Siyaset

AK ÇAYIROVA “CUMHURİYET İÇİN” TOPLANIYOR

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı Yarın (Cumartesi) ilk Mahalle Danışma Meclisi toplantısı için bir araya gelecek.

13 Ocak 2017 Saat: 15:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.446 kez okunmuştur

AK ÇAYIROVA “CUMHURİYET İÇİN” TOPLANIYOR
AK ÇAYIROVA “CUMHURİYET İÇİN” TOPLANIYOR

AK Parti Kocaeli teşkilatlarının ilçelerin bütün mahallelerinde düzenlemeyi planladığı Mahalle Danışma Meclisi toplantıları başlamıştı. Bu akşam (Cumartesi) Çayırova’daki ilk Mahalle Danışma Meclisi toplantısı Cumhuriyet Mahallesi için bir araya gelecekken, meclis toplantısı saat 18.30’da Çayırova Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak.

MİLLETVEKİLLERİ KATILMIYOR

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı bugün (Cumartesi) ilk Mahalle Danışma Meclisi toplantısı için bir araya gelecek. Cumhuriyet Mahallesi için düzenlenecek olan Danışma Meclisi toplantısı, Çayırova Belediye Kültür Salonu’nda yapılacak. Milletvekillerinin Meclis çalışmaları nedeniyle katılamayacağı toplantıya, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Cumhuriyet Mahallesi’nin teşkilat mensupları katılacak.

PROJELER ANLATILACAK

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı’nın ilk danışma bugün gerçekleşecekken Danışma Meclisi’nde yapılan ve yapılacak olan projeler anlatılacak. Çayırova’da 14 Ocak’ta Özgürlük Mahallesi’nde, 21 Ocak’ta da Atatürk Mahallesi’nde Danışma Meclisleri toplanacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑