whatsapp

Siyaset

AK PARTİ’DE İKİNCİ ERDOĞAN DÖNEMİ

AK Parti’nin tarihi olağanüstü kongresi için bekleyiş sürüyor. Kocaeli’den gece 22:00 sıralarında yola çıkan binlerce partili salondaki yerini aldı.

21 Mayıs 2017 Saat: 12:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.073 kez okunmuştur

AK PARTİ’DE İKİNCİ ERDOĞAN DÖNEMİ
AK PARTİ’DE İKİNCİ ERDOĞAN DÖNEMİ

AK Parti’nin olağanüstü kongresi bugün Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden partinin başına geçeceği tarihi kongre için Türkiye’nin çeşitli noktalarından binlerce partili Ankara’ya geldi. Kocaeli’den de yaklaşık 65 otobüs partili Ankara’ya gitti.

ERKENDEN GELDİLER
Kongre için Türkiye’nin her ilinden katılım olunca salona girmek de bir o kadar zor oldu. Kendileri için ayrılan yerleri kaptırmak istemeyen AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri Kocaeli’den saat 22:00’de yola çıkarak gece 03:00 sıralarında spor salonunun önünde vardı. Ak Parti İl Kadın Kolları yöneticileri de erken saatlerde Ankara’ya hareket ettiler ve salondaki yerlerini aldılar.

YİNE AYNI YERDELER
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, kongre öncesinde yaptığı açıklamada, AK Kocaeli olarak her zamanki yerleri olan ‘sağ tribün’ü kaçırmamak istediklerini söylemişti. Bundan dolayı erken saatlerde salona giden AK Kocaeli, saat 05:00’ten bu yana salonda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑