whatsapp

Güncel

AK Parti Gebze'de toplandı

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 105’inci Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

28 Haziran 2024 Saat: 07:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 460 kez okunmuştur

AK Parti Gebzede toplandı
AK Parti Gebze'de toplandı

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden Demirci

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 105’inci Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı, bu akşam Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediyesi Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, MHP Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından divan seçimi gerçekleştirildi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un katılımı beklenmeden toplantıya başlandı. Toplantıya katılan önemli isimler arasında AK Parti Kocaeli İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve çeşitli milletvekilleri ile belediye başkanları yer aldı. Toplantıda, partinin bölgedeki çalışmaları, projeleri ve gelecekteki hedefleri üzerine konuşmalar yapıldı.

Kaya,Teşkilatlara Teşekkür Etti

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, 105’inci Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada teşkilatlara teşekkür etti. Kaya, "Teşkilatlar çalışır, bizler sadece onları temsilen buradayız. Burada uzun uzun konuşacak değilim. Bir serüven başlıyor, bir yenisi başlıyor. 14-28 Mayıs seçimlerinden sonra yerel seçimlerinde tekrardan burçlara bayrağı diktik. En yakın rakibe iki kat fark atan tüm teşkilatlara teşekkür ediyorum. Sahada çalışırken işimiz kolaydı, alnımız ak idi. Konuşulacak çok söz var. Lakin gece gündüz çalışan değerli hanım kardeşlerimi tebrik ediyorum. 2028 seçimlerinde en güçlü şekilde kazanacağız. Seçimde 53 bin hane ziyareti yapıldı. Bin yeni üye ile yeni döneme başlıyoruz" dedi.

Habibe Çırak: "Tüm Kadın Kollarıma Teşekkür Ediyorum"

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, konuşmasında kadın kollarının seçimlerdeki büyük çabasını takdir ederek, "Tüm kadın kollarıma seçimlerde gösterdikleri büyük çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bilal Durmuş Kurt: "Sadece Başka Bir Bahar İçin Yaprak Döktük"

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt ise konuşmasında, "Sanmasınlar diz çöktük. Sadece başka bir bahar için yaprak döktük" diyerek gençlik kollarının motivasyonunu ve kararlılığını vurguladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz: "Bu Seçimden Gerekli Dersi Aldık"

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart seçimlerinden sonra en geniş katılımlı toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu seçim bize öğretti ki hatalarımızı bulmaya, doğrularımızı artıracağız. Bu seçimden gerekli dersi alarak bir dahaki seçimi yeniden kazanacağız" dedi.

"Sessiz Devrim Anlaşılmadı"

Başkan Büyükgöz, Gebze'deki ittifak ve seçim süreci hakkında da değerlendirmelerde bulundu. "Gebze’de bir ittifak vardı. Bir partinin genel başkanı da aday oldu. Bazı adaylar da oylarımızı bölmek için sahadaydı. Bu zafer Gebze teşkilatının, kadın ve gençlik kollarının ve hepimizindir. Zaferin tüm neferlerine teşekkür ediyorum. Belediyemizin kadroları ve herkesi bu yeni şartları kavramaya davet ediyorum. Vaatlerimizi imkanlar çerçevesinde yapacağız. Gebze’de sessiz devrim yaşanıyor dedik, ama bu pek anlaşılmadı. Yaptığımız hizmetlerin temel atma törenlerini yapmadık. Ama toplumun da bilmesi açısından bu çalışmayı sahada artıracağız" diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: "Üçüncü Dünya Savaşı Çıkma Endişesi Var" AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın 105’inci Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, siyasi ve küresel konulara değindi.

"Küresel Tehditler ve Türkiye'nin Rolü"

Büyükakın, "Siyasi mevzuları değerlendirirken ya da bir ülkede olup bitenleri değerlendirirken, bazen insanlar sadece bulundukları yerden bakarak hata yaparlar. Türkiye gibi bir coğrafyada yaşıyorsanız, bu mevzuları yalnızca kendi noktanızdan değerlendirerek anlamak mümkün değildir. Dünyanın nereye gittiğini ve etrafımızda neler olduğunu dikkate almazsanız, bu mevzuları hakkıyla kavramak zor olur. Son zamanlarda yetkili ağızlardan sıkça duyduğumuz üçüncü dünya savaşı çıkma endişesi var. Bu süreç, Ukrayna-Rusya savaşında gördüğümüz gibi, işaret fişeklerinin çeşitli yerlerde atıldığı bir dönemdir. Bunun ne kadar yayılacağına bağlı olarak bir üçüncü dünya savaşı olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak" dedi.

"Gazzelilere Uygulanan Soykırım"

Büyükakın, Filistin'deki duruma da dikkat çekerek, "Dünyanın gözleri önünde katil İsrail tarafından Filistinlilere, Gazzelilere uygulanan bir soykırım var. Bu bölgedeki fitilin ateşlendiği, tüm bölgeyi içine alacak bir savaş tehdidi üçüncü dünya savaşı riskine ilişkin bir tehdit olarak karşımızda duruyor. Bu tehdidi çok erken fark eden Sayın Cumhurbaşkanımız ve diğer devlet büyüklerimiz de Türkiye'yi bu şartlara hazırlıyor. Bölgemizde bu sürece dair birçok adım attık" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'nin Dış Politikası"

Libya'da yapılan müdahalelere değinen Büyükakın, "Libya'da Hafter güçlerini püskürttük ve oranın yerel iktidarını destekledik. Bir kıta sahanlığı anlaşması yaparak Doğu Akdeniz'de petrol arama hakkını elde ettik. Bu durum, Fransa, Yunanistan ve İsrail gibi ülkeleri rahatsız etti. Cumhurbaşkanımız, tüm bu hamleleri usta bir satranç oyuncusu gibi yönetti" dedi.

"Demokrasiyle İlgili Endişemiz Yok"

Büyükakın, demokrasi ile ilgili eleştirilere de yanıt vererek, "Burnumuzun dibinde terör devleti kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. Kayyum atamalarından rahatsız değiliz. Demokrasiyle ilgili endişemiz yok. Demokrasiye endişe duyanlar, belediye imkanlarını teröristlerle paylaşanlardır" dedi.

"Türkiye İçin Yaptıklarımız"

Türkiye'nin yaptığı yatırımların önemine değinen Büyükakın, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve ekibinin yaptıkları, normal şartlarda 50-60 yılda yapılacak işlerin çok daha fazlasını 22 yıla sığdırdı. Belediyecilik bizim işimiz. Marmara Denizi'ndeki müsilaj problemine dair çalışmalar yapıyoruz" dedi.

"Gerçek Belediyecilikle Sanal Belediyeciliği Ayırt Edeceğiz" Büyükakın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'na atıfta bulunarak, "Arıtma tesisi yapması gereken kişi, müsilaj problemine karşı hiçbir şey yapmadı. Bu yüzden Marmara Denizi'nde deşarj edilen atıklar büyük bir sorun teşkil ediyor" dedi.

"Seçim Zaferi ve Gelecek Hedeflerimiz"

Gebze'de yaşanan seçim zaferine değinen Büyükakın, "Seçim zaferi için tüm teşkilat mensuplarına, kadın kollarına, gençlik kollarına teşekkür ediyorum. Biz daha iyisini yapabiliriz ve yapacağız. Sadece kendimize kızmayı bırakıp, önümüze bakmamız lazım" dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑