whatsapp

Sağlık

Akar’dan Taziye ve Hasta Ziyaretleri

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Meclis’in bütçe görüşmeleri öncesinde vermiş olduğu 1 haftalık arada vatandaşlarla bir araya gelerek ziyaretlerini sürdürüyor.

3 Şubat 2016 Saat: 10:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.398 kez okunmuştur

Akar’dan Taziye ve Hasta Ziyaretleri
Akar’dan Taziye ve Hasta Ziyaretleri

Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Küçükkaya ile birlikte önceki gün ablasını kaybeden eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker’i evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.  Aynı gün taziye ziyaretlerine devam eden Akar, geçtiğimiz günlerde geçirdiği beyin kanaması sonucu çok genç yaşta hayatını kaybeden Sefa Uztürk için babası Engin Uztürk'e de taziye ziyaretinde bulunarak ailenin acısına ortak oldu.

 

Hastalar Unutulmadı

 

Hastane de tedavi gören vatandaşları da unutmayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’a bu ziyaretlerinde CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar da eşlik etti. Derbent’in sevilen simalarından Haşim Subaşı’yı bir süredir tedavisinin devam ettiği hastanede ziyaret eden Akar yine aynı hastanede CHP Kartepe Meclis Üyesi Nilay Merttük’ün dayısı Ziver Gül’ü ziyaret ederek geçirdiği operasyon hakkında bilgi alıp acil şifalar diledi.

Daha sonra Manşet Kocaeli gazetesinin genç muhabiri Furkan Çalışkan’ını da hastanede ziyaret eden Akar,  başarılı basın emekçisinin bir an önce sağlığına kavuşmasını dileyip kendisinin işinin başına dönerek yeni haberlere imza atmasını heyecanla beklediğini belirtti

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑