Güncel

Ali Kemal Aydın Dobra Dobra Konuştu

Bazılarına göre farklı, biri birilerine göre işte bu dedirten önemli açıklamalarıyla Gebze’ye ve Gebze’yi yönetenlere dair açıklamalarıyla bilinen Karadenizli iş insanı Ali Kemal Aydın Medyatik Haber Tv’de konuştu önemli açıklamalarda bulundu.

3 Aralık 2022 Saat: 10:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 490 kez okunmuştur

Ali Kemal Aydın Dobra Dobra Konuştu
Ali Kemal Aydın Dobra Dobra Konuştu

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

AYDIN, AÇIKLAMALARINDA MESAJLAR VERDİ 

Medyatik Haber Tv’de Gebze’nin başarılı Gazetecilerinden Ömür Kavranın hazırlayıp sunduğu “Gündem Ötesi” programına konuk olan Gebze’nin  kent bilinci ile yönetilmesi ve il olma mücadelesinde önemli açıklamalarıyla bölgede her kesim tarafından tanınan ve bilinen Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi iş insanı  Ali Kemal Aydın önemli açıklamalarıyla yine açık açık ve dobra dobra konuştu önemli mesajlar verdi.

MEDYATİK TV’YE ATATÜRK TABLOSU

Gebzenin İnternet portallı yayın yapan MEDYATİK Haber TV’de yayınlanacak program öncesi yayın kurulu ile bir süre görüşen Ali Kemal Aydın geleneğini sürdürdü ziyaret ettiği kurum, kuruluş ve kişilere hediye ettiği 3 boyutlu ATATÜRK tablosunu Medyatik Haber Tv. yönetim kurulu başkanı Mustafa Aksoy, Barış Dursun ve Gazeteci Ömür Kavran’a günün anısına hediye etmeyi ihmal etmedi. Aydın, “Gösterilen ilgi ve samimiyet beni ziyadesiyle mutlu etti bu anlamda Mustafa beye, Barış beye ve bu programa beni konuk eden Ömür beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

AYDIN MEDYATİK TV’YE VE GAZETECİ KAVRAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Medyatik Tv’de yayınlanan “Gündem Ötesi” programının modelatörü Gazeteci Ömür Kavran’ın gösterdiği samimiyet ve program ciddiyetini oldukça başarılı bulan Aydın, program sonrası Gazeteci Ömür Kavran’ı tebrik ederek teşekkür etti.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑