whatsapp

Güncel

Ali Kemal Aydın Hedef TV’de Konuşacak

Bu günkü yaşamını kente ve kent insanına borçlu olduğunu, ve her defasında Gebze’ye olan vefa borcundan söz eden iş insanı Ali Kemal Aydın, Gazeteci Mustafa Aslan’ın Hedef TV’de hazırlayıp sunduğu “HEDEF GÜNDEM” Programında yapacağı açıklamalarla Geb

24 Ocak 2023 Saat: 23:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 481 kez okunmuştur

Ali Kemal Aydın Hedef TV’de Konuşacak
Ali Kemal Aydın Hedef TV’de Konuşacak

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Bu günkü yaşamını kente ve kent insanına borçlu olduğunu, ve her defasında Gebze’ye olan vefa borcundan söz eden iş insanı Ali Kemal Aydın, Gazeteci Mustafa Aslan’ın Hedef TV’de hazırlayıp sunduğu “HEDEF GÜNDEM” Programında yapacağı açıklamalarla Gebzelilerle birlikte olacak.

Siyasetin gündemine yaptığı çalışmalarla ve yapacağı açıklamalarıyla oturacak, vereceği önemli mesajlarıyla yine adından söz ettirecek Gebze’li iş insanı Ali Kemal Aydın, siyasete iyice ısınmaya başladı.

Gazeteci, TV programcısı Hedef Tv.Genel yayın yönetmeni Mustafa Aslan Hedef TV’de hazırlayıp sunduğu “HEDEF GÜNDEM” Programında Gebze’li iş insanı eski GTO meclis üyesi Ali Kemal Aydın’ı konuk edeceği Program 26 Ocak Perşembe günü saat 18.00’de canlı olarak yayınlanacak. Program www.hedeftv.com tr ’den izlenecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑